Άλιμος Online

Ελληνικό –Αργυρούπολη: Πρόγραμμα Δωρεάν Ψηλάφησης Μαστού  για γυναίκες από 35 ετών και άνω

Ελληνικό –Αργυρούπολη: Πρόγραμμα Δωρεάν Ψηλάφησης Μαστού  για γυναίκες από 35 ετών και άνω

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης επενδύοντας στον τομέα της πρόληψης και στη καλή υγεία των πολιτών του διοργανώνει Πρόγραμμα Κλινικής Εξέτασης-Ψηλάφησης  Μαστού και Ενημέρωσης για  γυναίκες  από 35 ετών και άνω, σε συνεργασία με τον Διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής Μαστού Νοσοκομείου Αγ.Σάββας, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών κ/ο Λάππα Ηλία.

Το πρόγραμμα ενημέρωσης και δωρεάν κλινικού ελέγχου μαστού απευθύνεται αποκλειστικά σε γυναίκες του Δήμου μας που μπορούν να επισκεφθούν ΔΩΡΕΑΝ ταΔημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία (Αλεξιουπόλεως 27,Αργυρούπολη) με  στόχο την ενημέρωση για τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού.

Θα δοθεί η δυνατότητα   στις  νεότερες γυναίκες  να εξοικειωθούν με τη διαδικασία της κλινικής εξέτασης μαστού και να λύσουν τυχόν απορίες για το τι είναι ψηλάφηση και γιατί πρέπει πότε να γίνεται. Οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να έχουν μαζί τους μαστογραφία ή υπέρηχο.  

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη 18 και την  Τετάρτη  25 Απριλίου 2018 από 18:00 έως και 8:30μμ.

Δηλώσεις συμμετοχής:  Έως 17 Απριλίου 2018

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν για ραντεβού από 9:00 έως 14:00μμ στα τηλέφωνα: 2109961973,2109904205

Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Μη φοβάστε την Πρόληψη, να θυμάστε ότι 9 στα 10 ευρήματα δεν είναι καρκίνος!

Ας ξεπεράσουμε τους φόβους μας!!!

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr