Άλιμος Online

Συνελήφθησαν 3 άτομα που είχαν «ρημάξει» σπίτια της Γλυφάδας

Συνελήφθησαν 3 άτομα που είχαν «ρημάξει» σπίτια της Γλυφάδας

Συνελήφθησαν τρία άτομα που πραγματοποιούσαν διαρρήξεις σε σπίτια της Γλυφάδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις δράστες είναι γνωστοί στις αρχές και εξετάζεται εάν οι συλληφθέντες είναι αυτοί που διέρρηξαν  το βράδυ της Δευτέρας, το σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας.

Πρόκειται για τρεις Ρομά, ηλικίας από 22 μέχρι 26 ετών οι οποίοι κρατούνται στο Α.Τ. Γλυφάδας. Οι νεαροί διαρρήκτες συνελήφθησαν επ' αυτοφόρω βγαίνοντας από διάρρηξη σπιτιού στην Γλυφάδα. Προς το παρόν έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή τους σε 23 κλοπές και διαρήξεις σπιτιών, «Χτυπούσαν» κυρίως σπίτια ισογείου και πρώτου ορόφου. Φέρονται ως ύποπτοι για την διάρρηξη στο σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας, ωστόσο ακόμη δεν έχουν ταυτοποιηθεί με τη συγκεκριμένη διάρρηξη.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr