Άλιμος Online

Tελευταίες ημέρες για το πετρέλαιο θέρμανσης - το πρατήριο με την πιο οικονομική τιμή

Tελευταίες ημέρες για το πετρέλαιο θέρμανσης με την πιο οικονομική τιμή

Βρισκόμαστε στις  τελευταίες ημέρες διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, με την ημερομηνία να εκπνέει στις 30 Απριλίου.

Ευκαιρία να προμηθευτούν οι καταναλωτές πετρέλαιο, ώστε να είναι εφοδιασμένοι τους πρώτους μήνες της νέας σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Το πρατήριο καυσίμων της ΒΡ στη Λεωφόρο Καλαμακίου 64, ξεκίνησε να λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση,  πριν λίγες εβδομάδες και προσφέρει τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς στην περιοχή μας.

Το νέο πρατήριο, λειτουργεί υπό την διεύθυνση της KomisOil. Στις εγκαταστάσεις έγινε πλήρης ανακαίνιση και τοποθετήθηκαν καινούργιες σύγχρονες αντλίες, που εξασφαλίζουν την ποιότητα των αγοραζομένων καυσίμων και την ακριβή ποσότητα! Δέχονται όλες τις πιστωτικές κάρτες και προσφέρονται όλα τα προνόμια της AlphaBank  (Bonus και 9 άτοκες δόσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης).

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr