Συμβουλές

BOXAKI: Το καινούριο gadget της παραλίας τώρα και στον Άλιμο

Οι περισσότεροι λουόμενοι κάποια στιγμή έχουν πέσει θύμα κλοπής των προσωπικών τους αντικειμένων, ή, έχουν τον φόβο τέτοιας κλοπής όση ώρα βρίσκονται μέσα στην θάλασσα.

Το σίγουρο είναι, ότι μπαίνοντας στην θάλασσα, αναγκαστικά η προσοχή είναι συνέχεια στραμμένη στο σημείο που έχουν αφήσει τα πράγματά τους ή κάποιος αναγκάζεται να παραμείνει στην ξαπλώστρα, αποκομμένος από την υπόλοιπη παρέα, για να προσέχει τα πράγματά τους.

Το απόλυτο καλοκαιρινό gadget της παραλίας έκανε την εμφάνισή του ήδη σε μερικές οργανωμένες παραλίες της Βούλας, Γλυφάδας, Βάρκιζας και σε διάφορα νησιά. 

Η ιδέα είναι απλή αλλά τόσο χρήσιμη. Είναι ένα κουτί ασφαλείας προσωπικών αντικειμένων, το οποίο τοποθετείται στον ιστό κάθε ομπρέλας θαλάσσης και το οποίο λειτουργεί με  ηλεκτρονική κλειδαριά με ψηφιακό κλείδωμα. Συγχρόνως είναι πολύ εύχρηστο, γιατί δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις ένα κλασικό κλειδί για να το ανοίξεις, αλλά ένα ελαφρύ, ηλεκτρονικό βραχιόλι, το οποίο είναι αδιάβροχο και ανοίγει το ΒΟΧΑΚΙ με μία κίνηση ενός δευτερολέπτου, φέρνοντας το σε επαφή με την ψηφιακή κλειδαριά. Η τόσο καινοτόμος ιδέα, από ότι πληροφορηθήκαμε, γεννήθηκε στο ‘σατανικό’ μυαλό του εφευρέτη της, όταν ο ίδιος έπεσε θύμα κλοπής των προσωπικών του αντικειμένων σε παραλία της Αττικής.

Ελπίζουμε να εξαπλωθεί σε όλες τις οργανωμένες παραλίες αυτή η τόσο απλή αλλά έξυπνη ιδέα, ώστε να μπορούμε να αφήνουμε τα πράγματά μας και να κολυμπάμε χωρίς το άγχος πιθανής κλοπής τους. 

Κοντα μας, θα το βρειτε στο Akanthus, στην Ακτή Βουλιαγμένης και στο South Coast.

Από την μεριά μας, ενθουσιαστήκαμε.  Μας ήρθε … κουτί!