Συμβουλές

Γιατί η γυμναστική δεν πρέπει να είναι «εποχική ανάγκη»

Γιατί η γυμναστική δεν πρέπει να είναι «εποχική ανάγκη»

Η γυμναστική δεν πρέπει να είναι εποχική και παροδική ανάγκη, αλλά τρόπος ζωής.

Ακολουθώντας το ρητό νους υγιής εν σώματι υγιεί, η γυμναστική πρέπει να γίνει τρόπος ζωής καθώς βελτιώνει τη συνολική υγεία μας, τονώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μας προστατεύει από πόνους που ξεπροβάλλουν εξαιτίας της καθιστικής ζωής.

Η γυμνάστρια Ελένη Γεροντή που διατηρεί τον χώρο personal training The E.G Body Project, εξηγεί:

«Το πιο σημαντικό δεν είναι η απώλεια βάρους αλλά να γίνει η γυμναστική τρόπος ζωής. Είναι ωραίο να χάνουμε κιλά αν το επιθυμούμε, όμως πιο σημαντικό είναι να βάλουμε μόνιμα μία μορφής άσκησης στη ζωή μας. Άλλωστε, η απώλεια βάρους έχει να κάνει κυρίως με τη σωστή διατροφή μας. Η γυμναστική έχει άλλον, σημαντικό ρόλο. Διώχνει την ένταση της καθημερινότητας, φεύγεις από το περιβάλλον εργασίας σου και αφιερώνεις μία ώρα σε σένα. Σταδιακά θα δεις το σώμα σου να αλλάζει, να δυναμώνει και εσύ θα νιώθεις πιο υγιής».

Ο χώρος personal training The E.G Body Project λειτουργεί από το 2017 στην οδό Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο).

Η Ελένη Γεροντή και η εκλεκτή ομάδα της, πραγματοποιούν προπονήσεις σε ολιγομελή γκρουπ και με πρόγραμμα προσαρμοσμένο πάνω στο άτομο και τις ανάγκες του. Είτε υποφέρετε από τραυματισμούς, είτε από χρόνιους πόνους, είτε απλώς θέλετε να βελτιώσετε τη συνολική σας υγεία, το personal training είναι η καλύτερη επιλογή καθώς το πρόγραμμα είναι πάντα διαφορετικό και προσαρμοσμένο σε εσάς. Επιπλέον, οι γυμναστές σας παρακολουθούν ώστε να γίνονται σωστά όλες οι ασκήσεις.

 

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout Transformation

Αριστοτέλους 36, Άλιμος -  697 322 9136 και 211 4073464