Συμβουλές

Το Aesthetic Derma Center δίνει τη λύση για το τοπικό πάχος

Το Aesthetic Derma Center δίνει τη λύση για το τοπικό πάχος

Το τοπικό πάχος συχνά μας φέρνει πονοκέφαλο, γιατί είναι επίμονο.

Κάπου εδώ έρχεται να μας βοηθήσει η αισθητική και να μας προσφέρει λύσεις δραστικές και αναίμακτες, που μπορούν να εξολοθρεύσουν ακόμα και το πιο επίμονο παχάκι. Οι σύγχρονες αισθητικές θεραπείες φέρνουν άμεσα ορατά αποτελέσματα και προσφέρουν καλύτερη εικόνα στο σώμα μας, γρήγορα και μόνιμα.

Μία από τις αγαπημένες θεραπείες αδυνατίσματος, που οι φίλες του ινστιτούτου επιλέγουν και προτείνουν, είναι η λιποδιάλυση με ιατρικό υπέρηχο (cavitation). Πρόκειται για μία μέθοδο που απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που θέλουν να απαλλαγούν από το τοπικό πάχος, χωρίς όμως να υποβληθούν σε επώδυνα χειρουργεία.

Εάν ο στόχος είναι να απαλλαγείτε από την κυτταρίτιδα, το ινστιτούτο προτείνει μία άλλη ειδική θεραπεία κυτταρίτιδας. Η συγκεκριμένη μέθοδος που χρησιμοποιείται στο ινστιτούτο Aesthetic Derma Center, είναι ένας συνδυασμός ενδοδερμικού μασάζ και ενός μεσοθεραπευτικού κοκτέιλ το οποίο κάνουν έγχυση ενδοδερμικά. Οι ουσίες που εμπεριέχονται στο συγκεκριμένο κοκτέιλ που χρησιμοποιούμε, προκαλούν διέγερση της διαδικασίας της λιπόλυσης.

Τέλος, εάν σας ενδιαφέρει περισσότερο να δείτε το σώμα σας πιο σφιχτό και σφριγηλό, τότε σας προτείνεται η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF. Πρόκειται για μία εξειδικευμένη θεραπεία σύσφιξης και αδυνατίσματος που έχει διπλή ιδιότητα. Από τη μία πλευρά έχουμε την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων (ραδιοσυχνότητες – RF) που δρουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, κι από την άλλη τα ραδιοκύματα, μέσω της θερμότητας που διαχέουν, προκαλούν ενεργοποίηση των ινοβλαστών και την παραγωγή κολαγόνου κι ελαστίνης.

 

Μάθετε περισσότερα για τις θεραπείες αδυνατίσματος του Aesthetic Derma Center, εδώ .

Επικοινωνήστε με την κυρία Έλενα Τσολακάκη στο 211-1160020 ή στο 6945-335915, για να κλείσετε ραντεβού, ώστε να λύσετε όλες σας τις απορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του κέντρου.

Για να μαθαίνετε συνεχώς τα νέα και τις προσφορές του κέντρου, ακολουθήστε τις σελίδες του στο Facebook και στο Instagram