Συμβουλές

Oι συμβουλές του «NM Art» για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Oι συμβουλές του «NM Art» για υγιή και λαμπερά μαλλιά

Η hair expert του «NM Art» Μαριαλένα Κουτσίμπου, μας δίνει συμβουλές ώστε τα μαλλιά μας να είναι πάντα υγιή και λαμπερά.

Όπως αναφέρει, το Α και το Ω της περιποίησης είναι η σωστή ενυδάτωση.

«Είναι σημαντικό να γίνονται θεραπείες ενυδάτωσης. Όταν τα μαλλιά είναι υγιή ξεθωριάζουν και σπάνε πιο δύσκολα» ανέφερε. Μάλιστα, πρότεινε πως όλες μας πρέπει -ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες- να φοράμε αντιηλιακό μαλλιών αλλά και αξεσουάρ μαλλιών όπως καπέλα και μαντήλια, ώστε να τα προστατεύουν από της υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

«Το πιο βασικό απ όλα είναι η ενυδάτωσή τους. Αυτό  είναι το πιο βασικό για την περιποίηση και την προστασία τους. Ο ήλιος τα αφυδατώνει και όταν ξεκινήσουν τα πρώτα μπάνια, τότε σίγουρα θα αφυδατωθούν κι άλλο» δηλώνει. «Ειδικά τώρα που ο καιρός βελτιώνεται και οι ηλιόλουστες ημέρες είναι περισσότερες, τα μαλλιά που έχουν χημική επεξεργασία – δηλαδή τα βαμμένα- ανοίγουν πιο εύκολα. Αν θέλετε να διατηρήσετε ακέραιο λοιπόν το χρώμα, καλύτερα στο επόμενο ραντεβού στο κομμωτήριο να τα σκουρύνετε μισό με έναν τόνο, ώστε να μην υπάρξει αλλοίωση στο χρώμα που σας αρέσει».

Στο «NM Art»μπορείτε να κάνετε το mani/pedi σας ώστε να υποδεχτείτε την άνοιξη με υπέροχα και πολύχρωμα νύχια. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία μανό από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου όπως η Essie και η OPI.

 

NM Art: Λ. Ιωνίας 146, Άλιμος - 210 9944003

Facebook Page

Instagram Page