Συμβουλές

NM Art: Xάλκινο, ζεστό ξανθό και οι υπόλοιπες τάσεις που θα μας απασχολήσουν την άνοιξη

NM Art: Xάλκινο, ζεστό ξανθό και οι υπόλοιπες τάσεις που θα μας απασχολήσουν την άνοιξη

Χάλκινο, γήινες αποχρώσεις αλλά και ένα ζεστό ξανθό είναι οι τάσεις που θα μας απασχολήσουν την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Συναντήσαμε την ιδιοκτήτρια του NM Art, Μαριαλένα Κουτσίμπου, η οποία μας μίλησε για τα χτενίσματα, τους τόνους αλλά και τα κουρέματα που θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτή τη σεζόν.

«Χτενίσματα με όγκο θα «παίξουν» πολύ φέτος. Κορδέλες και αξεσουάρ, όπως και τα beach waves είναι κάθε άνοιξη και καλοκαίρι στη μόδα. Φέτος, θα δούμε αρκετό όγκο, πλαϊνές κοτσίδες, πλεξούδες αλλά και τη χωρίστρα στο πλάι. Γενικά, φέτος τα χτενίσματα εμπνέονται από τα 60s και τα 70s και η τάση θέλει μία πιο χαλαρή εκδοχή τους» δηλώνει.

Τι γίνεται όμως με τις αποχρώσεις και τους ανοιξιάτικους τόνους; «Τα γήινα χρώματα είναι στη μόδα και φυσικά, το χάλκινο που θα είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν. Το ζεστό κόκκινο, τύπου ginger, θα το δούμε πολύ. Ζεστές αποχρώσεις του ξανθού, το strawberry blonde αλλά και το ψυχρό καστανό, είναι επίσης τα χρώματα που έρχονται να μας απασχολήσουν. Οι κομμωτές του εξωτερικού εικάζουν πως και το έντονο ξανθό θα κάνει δυναμική επάνοδο από τα 90s».

Για το τέλος αφήσαμε τα κουρέματα: «Οι κοντές αφέλειες, τύπου baby bangs, συνεχίζουν να είναι τάση. Το αυστηρό καρέ αλλά και το φιλάρισμα σε μακριά μαλλιά είναι οι δύο κυρίαρχες τάσεις. Αν δεν προτιμάτε τις κοντές αφέλειες, τότε μπορείτε να κάνετε μία πλαϊνή φράντζα που κολακεύει τα περισσότερα σχήματα προσώπων».

Το NM Art που είναι πάντα ενημερωμένο για όλες τις τελευταίες τάσεις στις colouring τεχνικές και τα χτενίσματα, βρίσκεται στη Λεωφόρο Ιωνίας 146.

NM Art: Λ. Ιωνίας 146, Άλιμος - 210 9944003.

Facebook Page

Instagram Page