Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Κιάρα Σμιρνόβα: Ένα Αλιμιωτάκι στην elit της Ευρώπης

Κιάρα Σμιρνόβα: Ένα Αλιμιωτάκι στην elit της Ευρώπης

Μεγάλη διάκριση για τη μικρή Αλιμιώτισσα, Κιάρα Σμιρνόβα.

Η Σχολή Χορού της Μαργαρίτας Σμιρνόβα  συμμετείχε τον Οκτώβριο στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά χορού στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας. Η Κιάρα Σμιρνόβα -κόρη και μαθήτρια της Μαργαρίτας Σμιρνόβα- διακρίθηκε στους χορούς ballroom και latin, κατακτώντας δύο χρυσά και ένα ασημένιο μετάλλιο, σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική Σημαία.

Δύο ακόμα διακρίσεις για τη Σχολή Χορού

Επίσης, στο Πανευρωπαϊκό Τουρνουά, κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο δύο ακόμη μαθητές της Μαργαρίτας Σμιρνόβα, ο Γιώργος και η Όλγα, στην κατηγορία των ζευγαριών.

Μία ακόμα μεγάλη διάκριση για την Όλγα ήρθε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο στο Άσσεν της Ολλανδίας, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία solo γυναικών κάτι που αποτελεί μεγάλη επιτυχία καθώς η Όλγα είναι 16 ετών.

Σημαντική διάκριση κατέκτησε και η Κιάρα Σμιρνόβα στην ίδια διοργάνωση, η οποία κατέκτησε την 6η και 7η θέση αγωνιζόμενη επίσης σε μεγαλύτερη από την ηλικία της κατηγορία (under 12).

Η Κιάρα Σμιρνόβα

Η Κιάρα γεννήθηκε στην Αθήνα 22/9/2013, είναι δημότισσα Αλίμου και φοιτά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου. Ξεκίνησε να ασχολείται περιστασιακά με το χορό σε ηλικία 4,5 ετών και τα τελευταία 2 χρόνια προπονείται πιο εντατικά στη σχολή μητέρας της, Μαργαρίτα Σμιρνόβα, η οποία είναι καθηγήτρια χορού και πρωταθλήτρια Λετονίας με μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες. Η Κιάρα ασχολείται παράλληλα και με το modeling από πολύ μικρή ηλικία συμμετέχοντας σε καμπάνιες και διαφημίσεις ελληνικών και διεθνών brand names όπως Louis Vitton, Marie Claire, BodyTalk, Mandarino κτλ.