Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Αφροδίτη Μπιτσάκου: Σκόραρε με τον Άλιμο το πρώτο της γκολ στην Α1 σε ηλικία 11 ετών

Αφροδίτη Μπιτσάκου: Σκόραρε με τον Άλιμο το πρώτο της γκολ στην Α1 σε ηλικία 11 ετών

Η Αφροδίτη Μπιτσάκου σε ηλικία 11 ετών σημείωσε το παρθενικό της γκολ στην Α1 κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών για λογαριασμό του Αλίμου, στην εντός έδρας νίκη επί της Λάρισας.

Ένα ιστορικό ρεκόρ σημειώθηκε το Σάββατο (29/10) στην εντός έδρας νίκη του Αλίμου επί της Λάρισας για το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Η Αφροδίτη Μπιτσάκου στο 1:12 πριν από το τέλος του αγώνα, πέτυχε το παρθενικό της γκολ στην Α1 κατηγορία σε ηλικία 11 ετών και εννέα μηνών και έγινε η νεαρότερη σκόρερ στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Γεννημένη στις 24 Ιανουαρίου του 2011, η κόρη του Δημήτρη Μπιτσάκου και της Βούλας Μανέτα αγωνίζεται με το σκουφάκι της ομάδας του Αλίμου όχι μόνο στην Α1 κατηγορία γυναικών, αλλά και σε όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, κάτι το οποίο αποτελεί ένα φαινόμενο στον χώρο της υδατοσφαίρισης.

Στην ομάδα είναι και η αδελφή της, Μαργαρίτσα Μπιτσάκου, η οποία ήταν μέλος της εθνικής ομάδας νέων γυναικών, που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών στη Νετάνια του Ισραήλ το 2021.

Την Τετάρτη η Μαργαρίτα Μπιτσάκου ήταν καλεσμένη στο Δημαρχείο Αλίμου, όπου ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, τη συνεχάρη για τη μεγάλη της επιτυχία και της παρέδωσε το ιστορικό λεύκωμα της πόλης μας.

Η φωτογραφία με τον Δήμαρχο Αλίμου είναι από την ομάδα «Η φωνή του Αλίμου».