Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η παρουσίαση του βιβλίου της Αλιμιώτισσας Αντιγόνης Πόμμερ

Η παρουσίαση του βιβλίου της Αλιμιώτισσας Αντιγόνης Πόμμερ

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αντιγόνης Πόμμερ.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Πόσες θερμίδες έχει το αίμα;» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24 Γράμματα και η παρουσίαση έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου.

Για το βιβλίο μίλησε ο ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος και Ιδρυτής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa», Παναγιώτης Καποδίστριας, η ακτινοφυσικός ιατρικής, Νεφέλη Τζούμη, ενώ η συγγραφέας και ηθοποιός Βίλη Σωτηροπούλου, διάβασε αποσπάσματα.

Ήταν μία όμορφη βραδιά στην οποία η Αλιμιώτισσα συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο της που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο Ερνέστο είναι ένας νεαρός χοντρός βρικόλακας, παιδί μονογονεϊκής οικογένειας. Είναι ρομαντικός, ευαίσθητος, λάτρης της λογοτεχνίας και ονειρεύεται πως κάποια μέρα θα μπορέσει να ζήσει τον απόλυτο έρωτα, όπως οι ήρωες των βιβλίων που διαβάζει. Η μητέρα του, Βανέσα, θα γίνει ένα αξεπέραστο εμπόδιο στη ζωή του, όταν εκείνος θα ερωτευτεί την Σταυρούλα. Ο ίδιος πιστεύει πως αν καταφέρει να αδυνατίσει, θα μπορέσει από τη μία να κερδίσει την καρδιά της αγαπημένης του και από την άλλη να μοιάσει στο πρότυπό του, τον αριστοκρατικό και λιπόσαρκο Κρίστοφερ Λι. Στο μυαλό του είναι απλό, αρκεί να βρει πόσες θερμίδες έχει το αίμα.