Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η Ρούλα Πραγκαλούδη είναι η νέα Πρόεδρος του Alimos Volley

Η Ρούλα Πραγκαλούδη είναι η νέα Πρόεδρος του Alimos Volley

Η Ρούλα Πραγκαλούδη είναι πλέον είναι η νέα πρόεδρος του Alimos Volley.

Την Κυριακή 15 Μαϊου πραγματοποιήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ του αθλητικού συλλόγου.

Αναλυτικά:

Πρόεδρος: Ρούλα Πραγκαλούδη

Αντιπρόεδρος: Αλέξανδρος Ναλμπάνης

Γ.Γραμματέας: Μαρία Κονσουλα

Ταμίας και Γ. Αρχηγός: Κρίτων Αυγερόπουλος

Μέλη: Πραγκαλούδη Αθανασία, Θεόδωρος Πατρικέλλης, Μαρία Παπαδοπούλου.

Για τη Ρένα Πραγκαλούδη:

Η Ρένα Πραγκαλούδη ήταν αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού και Αρχηγός της Εθνικής Ομάδας. Είναι προπονήτρια βόλεϊ με πτυχίο ΤΕΦΑΑ, διδάσκει Φυσική Αγωγή σε σχολείο της περιοχής και είναι και Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Πετοσφαίρισης.

Η ίδια δήλωσε για τα νέα της καθήκοντα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του ΑΠΣ Αλίμου που οδήγησαν στην ανάδειξη του νέου ΔΣ. Ευχαριστώ και το νέο ΔΣ για την τιμή και την εμπιστοσύνη στην ανάθεση των καθηκόντων της Προέδρου του ΑΠΣ Αλίμου.

Με τη δική μας σκληρή δουλειά αλλά και την στήριξη των μελών, φίλων και φιλάθλων της ομάδας, οι στόχοι μας για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και την (επ)άνοδο της γυναικείας μας ομάδας στις Εθνικές Κατηγορίες θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία».