Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Αλεξάνδρα Γεωργίου σας βοηθά να πετύχετε τον διατροφικό σας στόχο

Η κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος Αλεξάνδρα Γεωργίου σας βοηθά να πετύχετε τον διατροφικό σας στόχο

Εδώ και 8 χρόνια, στην καρδιά της αγοράς Θουκυδίδου στον Άλιμο, στεγάζεται το διαιτολογικό γραφείο της Κλινικής Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Δρ. Αλεξάνδρας Γεωργίου, στο οποίο είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί για να σας παρέχει υποστήριξη για κάθε διατροφικό σας στόχο.

Η Αλεξάνδρα Γεωργίου έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άλιμο. Αριστούχος των σχολείων του δήμου μας, πέρασε με διακρίσεις στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου και αποφοίτησε το 2013. Στη συνέχεια, προχώρησε σε μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο της Κλινικής Διατροφής, δηλαδή της διαιτολογικής διαχείρισης κλινικών περιστατικών, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, τα καρδιαγγειακά νοσήματα, οι νεφροπάθειες κ.α. Παράλληλα, ξεκίνησε άμεσα να ασκεί το επάγγελμά της αναλαμβάνοντας τη διαιτολογική υποστήριξη ατόμων με σκοπό τη διαχείριση βάρους ή τη διατροφική ρύθμιση κλινικών καταστάσεων. Με την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών της σπουδών, ίδρυσε το Διαιτολογικό της γραφείο στον Άλιμο. Παράλληλα με τη λειτουργία του γραφείου, προχώρησε στην εκπόνηση διδακτορικής διατριβής, στον τομέα της διατροφικής αξιολόγησης ασθενών με κίρρωση ήπατος, την οποία και ολοκλήρωσε το 2020, με την αναγόρευσή της σε Διδάκτορα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Έχοντας αποκτήσει 3 πτυχία και τουλάχιστον 9 χρόνια εμπειρίας στη διαιτολογική υποστήριξη, η Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργίου είναι έτοιμη να σας υποδεχτεί στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της, ώστε να μοιραστείτε τους διατροφικούς σας προβληματισμούς και να σας κατευθύνει για την επίτευξη των διατροφικών σας στόχων. Με γνώμονα την ενσυναίσθηση αλλά και την άρτια επαγγελματική της κατάρτιση, θα διαμορφώσει ένα πλάνο διατροφικής υποστήριξης ακριβώς σύμφωνα με τις ανάγκες, τις συνήθειες και τις προτιμήσεις σας, αλλά και την καθημερινότητά σας, με τους περιορισμούς που αυτή μπορεί να ενέχει.

Το διαιτολογικό γραφείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ώστε η διατροφική υποστήριξη να είναι απολύτως εξατομικευμένη για εσάς, όπως λιπομετρητή σύγχρονης τεχνολογίας και μετρητή μεταβολισμού, ενώ εφαρμόζεται και η μέθοδος της ανάλυσης DNA για την ακριβή αναγνώριση του διατροφικού προφίλ των πελατών.

Γνωστή πλέον στον Άλιμο, τόσο για τις επαγγελματικές τις επιτυχίες, όσο και για το χαμόγελο και την φιλοξενία της στον ευχάριστο και ηλιόλουστο διαιτολογικό της γραφείο στην καρδιά του Αλίμου, η Δρ. Αλεξάνδρα Γεωργίου είναι ο άνθρωπος που αναζητάτε για τη διατροφική σας υποστήριξη και καθοδήγηση.

 

Διαιτολογικό γραφείο Αλεξάνδρας Γεωργίου

Θουκυδίδου 39 & Παλαμηδίου, Άλιμος

Τ: 2114092134

www.ugeia-diatrofi.gr