Οι Άνθρωποι του Αλίμου

O Αλιμιώτης Κριστιάν Τσαντούλας ολοκληρώνει 14 Μαραθωνίους σε 24 ημέρες

O Αλιμιώτης Κριστιάν Τσαντούλας ολοκλήρωσε 14 Μαραθωνίους σε 24 ημέρες

Τον Αλιμιώτη κινηματογραφιστή Κριστιάν Τσαντούλα τον γνωρίζουμε από τα υπέροχα video του.

Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να μάθουμε και κάτι ακόμη για εκείνον. Σε 24 ημέρες ολοκλήρωσε 14 Μαραθωνίους, με την τελευταία ημέρα να κάνει τρέχοντας 77 χιλιόμετρα στη διαδρομή Βάρκιζα – Σούνιο – Βάρκιζα και να κατακτά την πρώτη θέση.

1η Νοεμβρίου ο virtual αγώνας «The Road Between the 2 Towers»

Ο Αθλητικός Σύλλογος Πέρα Θεσσαλονίκης (αδελφός σύλλογος) εμπνεύσθηκε κάτι που καταμετρείται σε 595 χιλιόμετρα, όσο δύο πύργοι-σύμβολα! Ο Λευκός Πύργος και ο Πύργος του Γαλατά στην Κωνσταντινούπολη, στην αριστοκρατική και ελληνοκρατούμενη κάποτε συνοικία «Πέραν εν Συκαιές»!

Ο ονειρικός εικονικός αγώνας «The Road Between the 2 Towers» - 595 km αρχίζει την 1η Νοεμβρίου και πρέπει η δρομική συλλογή των 595 χιλιομέτρων να έχει ολοκληρωθεί σε εκατό ημέρες! Η πιστοποίηση και τεκμηρίωση γίνεται μέσω της δορυφορικής εφαρμογής Strava.

Ο Κριστιάν λοιπόν συμμετείχε ολοκληρώνοντας 14 Μαραθώνιους σε 24 ημέρες. Κατάφερε δηλαδή να τρέξει 24 ημέρες με μέσο όρο περισσότερο από έναν ημιμαραθώνιο ημερησίως!

Ακόμα ο αγώνας αυτός λειτουργεί και σαν πλατφόρμα κινητοποίησης για τον αγώνα ζωής που δίνει η μικρή Αναστασία https://www.supportanastasia.gr/

Για τον Κριστιάν Τσαντούλα

Ο Κριστιάν είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, έχει Master με τίτλο «Άθληση και Ποιότητα Ζωής», αλλά ήταν και αθλητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Α.Σ. Πέρα Αθηνών με μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (παμπαίδων, παίδων, εφήβων και ανδρών).