Οι Άνθρωποι του Αλίμου

O Yiakou, ο Born και η παρέα τους «έδωσαν ζωή» σε 50 ΚΑΦΑΟ του Αλίμου

O Yiakou, ο Born και η παρέα τους «έδωσαν ζωή» σε 50 ΚΑΦΑΟ του Αλίμου

Ολοκληρώθηκε η δράση που έδωσε χρώμα και ζωή στα ΚΑΦΑΟ του Αλίμου.

Όπως μας είχαν πει τον Απρίλιο σε συνέντευξή τους ο Yiakou και ο Born, είχαν ως στόχο να γεμίσουν με χρώμα 50 ΚΑΦΑΟ της πόλης μας σε συνεργασία με τον Δήμο Αλίμου.

Ο Yiakou, μέσω της σελίδας του στο Instagram,αφού ευχαρίστησε την παρέα του, τον Born, Thinker, Lou και Raneen, έγραψε:

Βρείτε μου εσείς το νόημα χωρίς φίλους; Σκεφτείτε τις τόσες φορές που γελάσατε επειδή τα μάτια σας και μόνο ενώθηκαν για το γέλιο, την καφρίλα, τη βλακεία.. Η ζωή χωρίς φίλους δεν είναι κανονική ζωή, όπως και το γκράφιτι χωρίς παρέα δεν είναι διασκεδαστικό, δεν έχει νόημα..

Στον δήμο του Αλίμου κατά τη περίοδο της καραντίνας έως και σήμερα δημιουργήσαμε ζωγραφιές πάνω σε 50 συνολικά ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ.

Με επικεφαλής τον αγαπητό φίλο ❤️ @bornakos και μαζί με την υπόλοιπη παρέα 💙 @thinker.88 , 💎 @komet.1 , 🐬 @christianna.lou και 🌼 @raneenhaidis δημιουργήσαμε με πολύ γέλιο και ευχάριστη διάθεση χρωματιστά, ευδιάθετα και πάνω από όλα εικαστικά έργα τέχνης!

Όπως καταλαβαίνετε τα έργα που σας παρουσιάζω είναι λίγα μπρος στο σύνολο τους, αλλά σίγουρα θα επιβεβαιωθείτε εάν κάποια στιγμή αποφασίσετε να ψάξετε τον άλλοτε φανερό ή άλλοτε ψαγμένο θησαυρό του Αλίμου!

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Βρείτε μου εσείς το νόημα χωρίς φίλους; Σκεφτείτε τις τόσες φορές που γελάσατε επειδή τα μάτια σας και μόνο ενώθηκαν για το γέλιο, την καφρίλα, τη βλακεία.. Η ζωή χωρίς φίλους δεν είναι κανονική ζωή, όπως και το γκράφιτι χωρίς παρέα δεν είναι διασκεδαστικό, δεν έχει νόημα.. * Στον δήμο του Αλίμου κατά τη περίοδο της καραντίνας έως και σήμερα δημιουργήσαμε ζωγραφιές πάνω σε 50 συνολικά ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ. Με επικεφαλής τον αγαπητό φίλο ❤️ @bornakos και μαζί με την υπόλοιπη παρέα 💙 @thinker.88 , 💎 @komet.1 , 🐬 @christianna.lou και 🌼 @raneenhaidis δημιουργήσαμε με πολύ γέλιο και ευχάριστη διάθεση χρωματιστά, ευδιάθετα και πάνω από όλα εικαστικά έργα τέχνης! Όπως καταλαβαίνετε τα έργα που σας παρουσιάζω είναι λίγα μπρος στο σύνολο τους, αλλά σίγουρα θα επιβεβαιωθείτε εάν κάποια στιγμή αποφασίσετε να ψάξετε τον άλλοτε φανερό ή άλλοτε ψαγμένο θησαυρό του Αλίμου! * Ευχαριστούμε δήμαρχε @andreaskondylis για την όμορφη αυτή συνεργασία! * @noupougr #noupou #alimos #alimosnews #streetartathens #streetartalimos #streetart #graffiti #mural #kafao #ote #athenskafao #love #paint #art #passion #bornakos #thinker #yiakoucanvas #yiakouartwork #yiakoustreetart #yiakou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη yiakou (@yiakou_street_artcoholic) στις

Ευχαριστούμε δήμαρχε για την όμορφη αυτή συνεργασία!