Οι Άνθρωποι του Αλίμου

H Αλιμιώτισσα Τατιάνα Τζινιώλη υποψήφια για τα Public Book Awards

H Αλιμιώτισσα Τατιάνα Τζινιώλη υποψήφια για τα Public Book Awards

Η Αλιμιώτισσα και «δική μας» Τατιάνα Τζινιώλη, είναι υποψήφια σε δύο κατηγορίες στα Public Book Awards 2019.

Κυκλοφόρησε το έκτο της μυθιστόρημα «Βραδινά Ραντεβού» τον Δεκέμβριο του 2019 και το βιβλίο είναι υποψήφιο στην κατηγορία «Ελληνικό Μυθιστόρημα».

Tα βραβεία βιβλίου Public, διεξάγονται για 7η χρονιά και συμμετέχουν 160 εκδότες, 1.800 συγγραφείς και 2.500 τίτλοι βιβλίων.

1η φάση έως 12 Ιουλίου:

Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του βιβλίο μέσα από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν από τους εκδότες που συμμετέχουν στα Βραβεία Βιβλίου Public αλλά και τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία που πρότειναν εκδοτικοί οίκοι. Ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία και μπορεί να ψηφίσει σε μια ή περισσότερες κατηγορίες.

2η φάση έως 26 Ιουλίου:

Τα Public ανακοινώνουν, με αλφαβητική σειρά, τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης & 10 δημοφιλέστερα βιβλιοπωλεία. Οι αναγνώστες καλούνται να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή, επιλέγοντας από την παραπάνω λίστα το αγαπημένο τους βιβλίο ανά κατηγορία ή βιβλιοπωλείο. Στη δεύτερη και τελική φάση έχουν όλοι ξανά το δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν Δευτέρα 27/7 στην διαδικτυακή σελίδα του Public.

Ψήφισε τα «Βραδινά Ραντεβού» εδώ