Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Παγκόσμια πρωτιά και αναγνώριση για τον Αλιμιώτη Κριστιάν Τσαντούλα

Παγκόσμια πρωτιά και αναγνώριση για τον Αλιμιώτη Κριστιάν Τσαντούλα

Ο Αλιμιώτης Κριστιάν Τσαντούλας διακρίθηκε με το short film «Ultra Running» στον διαγωνισμό SKYPIXEL.

Ο 5ος επετειακός παγκόσμιος διαγωνισμός εναέριας κινηματογράφησης και  φωτογράφησης της SKYPIXEL με θέμα «Ταξίδι πέρα από τον ουρανό» απένειμε στην ελληνική συμμετοχή το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Sport.

Μία πλημμυρίδα 30.000 συμμετοχών από 120 χώρες διαγωνίσθηκε σε τέσσερεις κατηγορίες για video (Πόλη, Ταξίδι, Φύση και Άθλημα) και αντίστοιχα για  φωτογραφία (Αρχιτεκτονική, Πορτρέτο, Φύση και Άθλημα).

Εταιρείες υψηλού budget και ομάδες κινηματογραφιστών υψηλού δυναμικού  συμμετείχαν στον διαγωνισμό και αυτόματα μεγέθυναν την ελληνική παρουσία.

Η κατηγορία Sport περιλάμβανε φυσικά από ακραία αθλήματα, όπως  αλεξιπτωτισμό και παρκούρ μέχρι κλασικό αθλητισμό, ρυθμική γυμναστική  και καταδύσεις. Και φυσικά, ο Κρίστιαν έγινε ο καλύτερος πρεσβευτής του δρομικού κινήματος  βάζοντας το film «Ultra Running» στην κορυφή.

Αλλά ο Κρίστιαν έγινε παράλληλα και ένας πρεσβευτής της Ελλάδας, αφού εκτός από τα διάχυτα γαλανόλευκα χρώματα το βραβευμένο film κλείνει με  τον ανδριάντα του Λεωνίδα και το «Μολών Λαβέ», ακριβώς στο απίστευτο  ραντεβού της ιστορίας των 2.500 ετών με τις Θερμοπύλες και τη Σαλαμίνα!

ULTRA RUNNING from KRISTIAN TSANTOULAS on Vimeo.