Οι Άνθρωποι του Αλίμου

James: Πώς ένας Αμερικανός D.J. βρέθηκε να παίζει μουσική στο Macaw Βeach Bar του Αλίμου

James: Πώς ένας Αμερικανός D.J. βρέθηκε να παίζει μουσική στο Macaw Βeach Bar του Αλίμου

Σίγουρα τον έχετε δει όσοι συχνάζετε στο αγαπημένο beach bar μέσα στην Ακτή του Ήλιου!

Είναι ο γνωστός D.J. του Macaw Beach Bar, James, που δεν περνάει απαρατήρητος, όχι μόνο για τις καταπληκτικές μουσικές επιλογές του στα decks, αλλά και για την γεμάτη θετική ενέργεια  προσωπικότητά του. Αρχίζει στις 12:00 και όσο περνάει η ώρα, τα decks παίρνουν φωτιά, ειδικά τα Σαββατοκύριακα. Συνήθως είναι περιτριγυρισμένος από όμορφες κοπέλες, είτε ξένες, είτε Ελληνίδες. Έχοντας έντονη αμερικάνικη προφορά, γνωρίζει και χαιρετάει τους πάντες, πάντα με χαμόγελο.

«Step into my office», μου είπε γελώντας και με κάλεσε να κάτσω δίπλα του, μπροστά στην κονσόλα, όταν θέλησα να μάθω την ιστορία του, πως ένας Αμερικανός βρέθηκε να παίζει μουσική σε ένα beach bar στον Άλιμο.

Γεννημένος στον Άλιμο, από μητέρα Ελληνίδα και πατέρα Αμερικάνο, πήγε για λίγα χρόνια σχολείο στην Ελλάδα και στη συνέχεια έφυγε για την Αμερική. Μετά από αρκετές περιπλανήσεις στην Αμερική, επέστρεψε στην Ελλάδα και άρχισε να δουλεύει σαν D.J. σε διάφορα ελληνικά νησιά, καταλήγοντας στην Ανάβυσσο, στο Bolivar, εκεί απ’ όπου ξεκίνησε το αγαπημένο μας μπαρ. 

Η ιστορία του Bolivar ξεκίνησε το 2004 από την παραλία του Αγίου Νικολάου στην Ανάβυσσο. Ήταν ένα όμορφο ξύλινο beach bar πάνω στο κύμα. Η γνωριμία με τους ανθρώπους του Bolivar και ειδικά με τον ιδιοκτήτη του, Χάρη Τσιάκαλο, στάθηκε ορόσημο για τον James. Δούλεψε στην Ανάβυσσο και μετά στην πόλη μας, όταν πια το Bolivar μετακόμισε και βρήκε το πραγματικό του σπίτι εδώ, στον Άλιμο.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο James Burt είναι από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το βράδυ στο Macaw, παίζοντας διάφορα είδη μουσικής, από House, R&B, reggaeton, latin, μέχρι Ελληνικό hip-hop και με τις μουσικές του επιλογές ξεσηκώνει καθημερινά τα αγόρια και τα κορίτσια, σε ένα ξέφρενο πάρτι χορού και διασκέδασης πάνω στην άμμο.

«Come and enjoy life with me in my little paradise», λέει προκαλώντας τον κόσμο!

 

Ελισάβετ Μιτσού