Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Ακριβή Βρυώνη: Την Κυριακή ανοίγουμε πανιά για μία «Πλεύση Αγάπης»

Ακριβή Βρυώνη: Την Κυριακή ανοίγουμε πανιά για μία «Πλεύση Αγάπη»

Την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, με σημείο εκκίνησης τη Μαρίνα Αλίμου, θα διεξαχθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά, η «Πλεύση Αγάπης/Sail for Love».

Πρόκειται για μία φιλανθρωπική εκδήλωση Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να συγκεντρώσει πόρους για τη ΦΛΟΓΑ-Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Πρόκειται για μια μοναδική εκδήλωση με τη συμμετοχή και υποστήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής. Ιστιοπλοϊκά σκάφη όλων των κατηγοριών, θα δώσουν και φέτος ένα ισχυρό παρόν, προσφέροντας με τη συμμετοχή τους σε οικογένειες με παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το Alimos Online (ως χορηγός επικοινωνίας) συνάντησε την διοργανώτρια και αρχική εμπνεύστρια της εκδήλωσης, κυρία Ακριβή Βρυώνη, η οποία μας δήλωσε: «Η μαγική λέξη είναι η συνέργεια! Συνέργεια (Συν+έργο) είναι το θετικό αποτέλεσμα που προκύπτει σε συνθήκες ομαλής κοινής εργασίας ενός συνόλου ανθρώπων με σκοπό την επίτευξη ενός στόχου. Συνεργατική ομάδα (η μόνη ομάδα που μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά) είναι εκείνη που το άθροισμα του όλου, είναι μεγαλύτερο του αθροίσματος των μερών της.

Σε μία «Πλεύση Αγάπης» με καθαρά εκδρομικό χαρακτήρα, ανοίγουμε πανιά με προορισμό την Αίγινα. Ιστιοπλοϊκά σκάφη όλων των κατηγοριών, θα εκκινήσουν και φέτος έξω από τη Μαρίνα Αλίμου, προσφέροντας με τη συμμετοχή τους σε οικογένειες με παιδιά που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Για ακόμη μία χρονιά, η συμμετοχή και η υποστήριξη των μεγαλύτερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της θαλάσσιας αναψυχής, καθιστούν την εκδήλωση μοναδική στο είδος της. Η αναχώρησή μας έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, με κοινή εκκίνηση όλων των σκαφών έξω από τη Μαρίνα Αλίμου και προορισμό την όμορφη Αίγινα. Η επιστροφή θα γίνει στις 5 το απόγευμα, πάλι με κοινή εκκίνηση όλων των σκαφών έξω από το λιμάνι της Αίγινας και προορισμό τη Μαρίνα Αλίμου.

Η απονομή θα γίνει την επόμενη Κυριακή 14 Απριλίου στις 8 το βράδυ, στον χώρο του Yachting Festival. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Υachting Festival 2019, μεταξύ άλλων γεγονότων ανάδειξης του ελληνικού θαλάσσιου τουρισμού, υπό την αιγίδα του Δήμου Αλίμου. Τα έσοδα του ιστιοπλοϊκού αγώνα θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» www.floga.org.gr. Ευχαριστούμε τις εταιρείες του κλάδου που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά, προσφέροντας με την πολύτιμη συμμετοχή τους σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη!»

 

Μίλησε στην Ελισάβετ Μιτσού