Οι Άνθρωποι του Αλίμου

AlimoDynamics: Αγωνίζεται σήμερα στα προκριματικά του F1 in Schools

AlimoDynamics: Αγωνίζεται σήμερα στα προκριματικά του F1 in schools

Η ομάδα Alimodynamics ετοιμάζεται για μια ακόμη χρονιά να αγωνιστεί στα προκριματικά του διαγωνισμού F1 in Schools σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου.

Δυνατή και ανανεωμένη επιστρέφει με νέο αμαξίδιο: το μοντέλο XMA1/FREEDA. Έμπνευση για το όνομά του, αποτέλεσαν τα αρχικά των μηχανικών της ομάδας και η Frida Kahlo. Όπως εξήγησε στην συνέχεια ο αρχηγός της ομάδας το αμαξίδιο έχει τον δυναμισμό της ενδιαφέρουσας αυτής προσωπικότητας αλλά και την άνεση και ελευθερία (freedom) όταν τρέχει.

Βέβαια, η ομάδα δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των χορηγών της, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά. Σε αυτούς ανήκει και ο Δήμος Αλίμου, ενώ στους περσινούς χορηγούς: Eleria Cortes, Lever και Σκλαβενίτης έχουν φέτος προστεθεί οι εταιρίες LAMDA, AZ Engineering & Comline Auto Parts.

Φυσικά, αξιέπαινη και ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα είναι και η βοήθεια των υπεύθυνων καθηγητών, Πέτρου Καλογεράκου και Σταματίας Ρομποτή. Πάντα δίπλα στη ομάδα και βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορούν, έχουν διαθέσει πολλές ώρες και έχουν προσφέρει τις γνώσεις τους, ώστε να ενισχύσουν την ομάδα.

Φυσικά κανείς δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη, ο οποίος ενίσχυσε την ομάδα με όποιον τρόπο μπορούσε. Χάρη σε εκείνον η ομάδα μπόρεσε να αναπτυχθεί και να μπορέσει να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε ζήτημα και αν αντιμετώπιζε.