Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η Ελεάνα Κρεούζη μας μιλά για το μυστικό της επιτυχίας της O’ Canto Pub

Η Ελεάνα Κρεούζη μας μιλά για το μυστικό της επιτυχίας της O’ Canto Pub

H O' Canto Pub ετοιμάζεται να κλείσει τα 4 χρόνια λειτουργίας της στον Άλιμο.

Η όμορφη και καταπράσινη αυλή της γίνεται ο απόλυτος προορισμός κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η cozy σάλα της μας φιλοξενεί κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

Εκτός όμως από την ζεστή και φιλική ατμόσφαιρά της, η pub είναι γνωστή στον Άλιμο και για το γευστικό American style φαγητό της, με τα ζουμερά burgers της και τις skin potatoes που δεν μπορούμε να αντισταθούμε.

Έτσι, συναντήσαμε την Ελεάνα Κρεούζη και την «ανακρίναμε» σχετικά με τα επικείμενα γενέθλια της O’ Canto Pub αλλά και το μυστικό της επιτυχίας της που γρήγορα την έκανε ένα από τα αγαπημένα στέκια της πόλης.

Η Ο' Canto Pub κλείνει φέτος τα 4 πετυχημένα χρόνια λειτουργίας της. Ποιο θα λέγατε πως είναι το μυστικό της συνεχόμενης ανοδικής πορείας της;

Τα μυστικά λίγο πολύ τα ξέρουμε όλοι, καλή ποιότητα, οργάνωση, επικοινωνία με τον πελάτη, ωραίο κλίμα στο μαγαζί, και συνεχής προσπάθεια για βελτίωση.

Πως σκεφτήκατε να ξεκινήσετε delivery;

 Όλα ξεκίνησαν από πελάτες -που στην πορεία γίναν φίλοι μας- κοντά στην Μαρίνα Αλίμου, οι οποίοι μας προέτρεψαν να κάνουμε διανομή στον χώρο εργασίας τους, μιας και δεν μπορούσαν να επισκεφτούν το χώρο μας λόγω φόρτου εργασίας. Είδαμε λοιπόν ότι αυτό λειτούργησε καλά και το επεκτείναμε και εκτός Μαρίνας στην αρχή και αργότερα σε κατοικίες.

Τι νέο να περιμένουμε το 2019;

Να περιμένετε τον φετινό Άγιο Πατρίκιο που σίγουρα θα μείνει αξέχαστος. Επιπλέον, έρχονται αλλαγές όσον αφορά τον «χώρο των παιδιών», ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν κάποια live και θα προσθέσουμε νέες μπύρες στον -ήδη μεγάλο- κατάλογό μας.

Πως επιλέξατε την πόλη μας για το επιχειρηματικό αυτό βήμα;

Δεν ήταν κάτι που το επιλέξαμε αλλά έμελλε να είναι το «τυχερό» μας. Ήμασταν τακτικοί θαμώνες στη Villa Marietta και ένα βράδυ που πιάσαμε την κουβέντα με τους ιδιοκτήτες, μας είπαν πως το πουλάνε. Τότε, θέλαμε να κάνουμε ακόμη ένα επιχειρηματικό βήμα και καθώς λατρεύαμε τον χώρο και τη γειτονιά, είπαμε να το προσπαθήσουμε. Σήμερα, σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά, δεν το έχουμε μετανιώσει ούτε λεπτό.

Πλέον, είστε κάτοικος Αλίμου. Πείτε μας τρία πράγματα που σας αρέσουν στον Άλιμο.

Εγώ είμαι από νησί και ο άντρας μου δουλεύει στη θάλασσα, έτσι το πρώτο που λατρέψαμε είναι το πόσο κοντά είναι στη θάλασσα. Πρόκειται για μία όμορφη γειτονιά που ό,τι χρειάζεσαι το έχεις δίπλα σου. Επιπλέον, εφόσον εδώ γεννήθηκε ο γιος μας είδαμε πως έχει ό,τι χρειαστεί όπως καλά σχολεία, φροντισμένες παιδικές χαρές, καλά σχολεία και φυσικά, άπλετο χώρο για βόλτες και παιχνίδια στην παραλία.

Τι κόσμο θα συναντήσει κάποιος που έρχεται σε μια Pub;

Μας τη ρωτούν συχνά αυτή την ερώτηση. Η pub είναι ένα μαγαζί που με κάποιο, μαγικό, τρόπο απευθύνεται σε όλο τον κόσμο. Από το μικρό παιδί που θα παίξει στην αυλή της,  έως τους ηλικιωμένους που θα απολαμβάνουν τη μπύρα και το φαγητό τους. Από το ερωτευμένο ζευγάρι που θα γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο ως τα στελέχη εταιρειών που θα κόψουν εδώ την πίτα τους. Η Pub είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο και δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο target group, είναι πράγματι για όλους. Θα έρθουν για τον καφέ τους, τη μπύρα τους, το φαγητό τους και φυσικά, για να περάσουν καλά.

 

O’ Canto Pub: Αριστοτέλους 31, Άλιμος – 210 9831712

Facebook Page

 

Μίλησε στην Τατιάνα Τζινιώλη