Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η ομάδα AlimoDynamics συμμετέχουν ξανά στον διαγωνισμό F1 in schools

Η ομάδα AlimoDynamics συμμετέχει ξανά στον διαγωνισμό F1 in schools

Η ομάδα AlimoDynamics, η οποία αποτελείται από μαθητές του 2ου Λυκείου Αλίμου, έκαναν τον Άλιμο περήφανο την περσινή σεζόν κατακτώντας την 12η θέση στους προκριματικούς αγώνες στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών.

Οι 16 πρώτες ομάδες συνέχισαν στους εθνικούς τελικούς της F1 in schools και η ομάδα του 2ο Λυκείου Αλίμου,  κατέκτησε την 10η θέση και κέρδισε δύο σημαντικά βραβεία.

Φέτος, στοχεύουν στην πρόκριση της ομάδας στους παγκόσμιους τελικούς του 2019, ώστε να κάνουν και πάλι περήφανο τον Άλιμο και το Alimos Online τους στηρίζει για ακόμη μία φορά ως χορηγός επικοινωνίας, ώστε να μαθευτεί η προσπάθειά τους και οι ικανότητές τους σε κάθε γωνιά της πόλης μας.

Η ομάδα μίλησε στο Alimos Online για τους νέους στόχους της και έκανε τον απολογισμό της:

Την περσινή σεζόν κάναμε τον Άλιμο περήφανο κατακτώντας την 12η θέση στους προκριματικούς αγώνες στο αυτοκινητοδρόμιο Σερρών. Οι 16 πρώτες ομάδες θα συνέχιζαν στους εθνικούς τελικούς. Από εκείνη την στιγμή δεν εκπροσωπούσαμε μόνο την πόλη μας, αλλά όλη την νότια περιφέρεια Αττικής. Με μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά, εκτός από την 10η θέση στους εθνικούς τελικούς, λάβαμε και δυο σημαντικά βραβεία. Ο κύριος στόχος να νικήσουμε τον ανταγωνισμό μας στο ίδιο επίπεδο επιτεύχθηκε, λαμβάνοντας το βραβείο της καλύτερης πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας, όμως κυνηγώντας περεταίρω επιτυχίες, καταφέραμε να κερδίσουμε το βραβείο της καλύτερης προφορικής παρουσίασης, ένα από τα δυσκολότερα αντικείμενα του διαγωνισμού.

Φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά η ομάδα μας αποτελούμενη από μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αλίμου, συμμετέχει ξανά στον διαγωνισμό F1 in schools. Όπως ένα λογισμικό αναβαθμίζεται, έτσι και η A L I M O D Y N A M I C S 2.0 όπως θα λέγαμε, έχοντας συλλέξει τη σχετική εμπειρία από την περσινή συμμετοχή και διορθώνοντας τα λάθη που είχαν γίνει, με την βοήθεια του σχολείου μας και του Δήμου Αλίμου, στοχεύουμε στην πρόκριση της ομάδας μας, στους παγκόσμιους τελικούς του 2019.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αλίμου κο. Κονδύλη Ανδρέα, καθώς εντυπωσιαστήκαμε από την άμεση και αμέριστη υποστήριξη του προς την ομάδα μας, που μας έδωσε τα εφόδια για να αρχίσουμε να ονειρευόμαστε. Ο κος. Κονδύλης Ανδρέας πίστεψε πρώτος στο όνειρό μας και μας έδωσε έμπρακτα την ικανότητα να το πραγματοποιήσουμε . Ο δήμαρχός μας αποδείχτηκε ξανά θετικός σε καινοτόμες δράσεις προοδευτικότητας.

Ακόμα πρέπει να ευχαριστήσουμε την διευθύντρια του σχολείου μας κ. Ρομποτή Σταμάτα, γιατί χωρίς την δική της υποστήριξη δεν θα είχαμε φτάσει ως εδώ. Παραχωρώντας μας τον αναγκαίο χώρο που απαιτούταν για τις συναντήσεις της ομάδας μας και στηρίζοντας μας σε κάθε προσπάθεια από την αρχή του έργου η κ. Ρομποτή Σταμάτα είναι ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους για την ομάδα μας.

Από τα σημαντικά πρόσωπα, στις σημαντικές εταιρίες.

Νέα σεζόν νέες απαιτήσεις! Η αναζήτηση χορηγών έχει αρχίσει για να ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του project μας. Μεγάλος υποστηρικτής στην προσπάθειά μας ο Δήμος Αλίμου καλύπτοντας πολλές από τις ανάγκες μας και δίνοντάς μας την ικανότητα να αρχίσουμε τις προσπάθειές μας για την πρόκρισή μας στους παγκόσμιους τελικούς. Η σχεδιάστρια μόδας Eleria Cortes με έδρα τον Άλιμο ανέλαβε την δημιουργία της ενδυμασίας μας.

Περισσότερα για την ομάδα θα βρείτε στην ιστοσελίδα  AlimoDynamics.com και στα Social media Facebook και Instagram