Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Spartathlon 2018: Το video του Αλιμιώτη Κριστιάν Τσαντούλα για τη διοργάνωση

Spartathlon 2018: Το video του Αλιμιώτη Κριστιάν Τσαντούλα

Μας μάγεψε για άλλη μια φορά ο Αλιμιώτης Κριστιάν Τσαντούλας.

Μετά τα υπέροχα βίντεο που έχει γυρίσει: «Το Παλαιό Φάληρο με τα μάτια ενός αιγαιόγλαρου», «Moments of Love...& Happiness», «Spartathlon 2017» κ.α. , αυτή τη φορά απολαμβάνουμε έναν υπεραγώνα, μέσω του επίσημου video trailer του «36ου Spartathlon 2018».

Το Σπάρταθλον είναι ένας υπερμαραθώνιος, ένας μυθικός αγώνας με παγκόσμια ακτινοβολία από την Αθήνα στη Σπάρτη, όπου σύγχρονοι «ημίθεοι» από ολόκληρο τον κόσμο τρέχουν ασταμάτητα 246 χιλιόμετρα στην αυθεντική διαδρομή, προβάλλοντας τον διαχρονικό πολιτισμό της Ελλάδας και αναδεικνύοντας την απίστευτη δύναμη του ανθρώπου, όταν το επιτάσσει η ψυχή του και ακολουθεί την καρδιά του!

Στα χνάρια του Φειδιππίδη λοιπόν…

Λίγα λόγια γι αυτόν τον τόσο ταλαντούχο Καλαμακιώτη: Ο Κριστιάν Τσαντούλας έχει γεννηθεί στο Άλιμο το 1981 και είναι  Αλιμιώτης 3ης γενιάς.  Εχει γυρίσει πολλά βίντεο και ντοκιμαντέρ για διάφορους φορείς και εταιρείες για την τουριστική προβολή τους.  Αξίζει να σημειωθεί ότι γύρισε το 1ο βίντεο στην Ελλάδα σε high definition, το οποίο είχε θέμα το θαλάσσιο πάρκο στην Αλόννησο.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στον  Κριστιάν Τσαντούλα. Οι Αλιμιώτες συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους! 

Απολαύστε το video:

SPARTATHLON 2018 OFFICIAL FILM from KRISTIAN TSANTOULAS on Vimeo.