Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η Ελένη Γεροντή εξηγεί γιατί να ξεκινήσεις γυμναστική το καλοκαίρι

Η Ελένη Γεροντή εξηγεί γιατί να ξεκινήσεις γυμναστική το καλοκαίρι

Μπορεί να πιστεύεις πως η κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσεις γυμναστική είναι η άνοιξη ή αμέσως μετά τις γιορτές, όμως η personal trainer Ελένη Γεροντή, έρχεται να σε διαψεύσει.

«Το καλοκαίρι είναι μία πολύ καλή περίοδος να ξεκινήσουμε γυμναστική καθώς είμαστε πιο χαλαροί, ήρεμοι και επιπλέον, κάνουμε πιο ελαφριές διατροφικές επιλογές. Η γυμναστική δεν είναι μόνο ένας τρόπος να φτιάξουμε το σώμα μας για την παραλία, αλλά να βελτιώσουμε τη γενικότερη λειτουργία του και αντιμετωπίσουμε χρόνιους πόνους είτε από τον ρυθμό της ζωής και της δουλειάς μας, είτε από τραυματισμούς».

Η Ελένη Γεροντή διαθέτει τον δικό της χώρο για personal training και αναλαμβάνει τον καθένα ξεχωριστά με το δικό του πρόγραμμα γυμναστικής, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες αλλά και τις επιθυμίες του. Οι προπονήσεις γίνονται σε ολιγομελή γκρουπ και ξεκινάνε από νωρίς το πρωί έως και τις 20:30.

«Νους υγιής εν σώματι υγιεί» λέει το γνωστό ρητό. Μην περιμένεις λοιπόν έως τον χειμώνα, ξεκίνα από σήμερα τη γυμναστική και δες το σώμα σου να αλλάζει και να δυναμώνει.

 

The Body Project– By Eleni Gerondi: Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο Αλίμου), Άλιμος

Για ραντεβού καλέστε στο: 697 3229136

Facebook Page: https://www.facebook.com/TheBodyProject.byEG/