Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η Αλιμιώτισσα Τατιάνα Τζινιώλη θα βρεθεί για book signing στην έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Η Αλιμιώτισσα Τατιάνα Τζινιώλη θα βρεθεί για book signing στην έκθεση βιβλίου στο Πασαλιμάνι

Η Αλιμιώτισσα και αρχισυντάκτρια του Alimos Online, Τατιάνα Τζινιώλη, θα βρεθεί στην 32η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, το Σάββατο 23 Ιουνίου.

Από τις 21:00 έως τις 22:30 θα βρεθεί στο περίπτερο 40 των εκδόσεων iWrite, Πηγή, Δαιδάλεος, για να υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της Road Trip και της ερωτικής τριλογίας Manhattan (Ένα Βράδυ, Μετά τα Μεσάνυχτα, Πριν το Ξημέρωμα).

Σύντομο βιογραφικό:

Η Τατιάνα Τζινιώλη γεννήθηκε στον Άλιμο τον Ιανουάριο 1987. Σπούδασε στο Τμήμα Σκηνοθεσίας του Εργαστηρίου Ελευθέρων Σπουδών του ANT1 και στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Δύο χρόνια έκανε εκπομπή στο ραδιόφωνο για την ομογένεια της Νέας Υόρκης και το 2011 ξεκίνησε το πολιτιστικό site Arts and the City που το 2015 μετονομάστηκε σε Book City. Το 2012 δημιούργησε το Alimos Online ενώ συνεργάζεται ως freelance editor για το YourTipster.gr και το 4moms.gr. Από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή κυκλοφορούν τρία βιβλία της [Road Trip (2015), Ένα Βράδυ (2016), Μετά τα Μεσάνυχτα (2017) ]. Κάθε Παρασκευή διδάσκει και μαθήματα δημιουργικής γραφής σε παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου.