Άλιμος Online

H Αργυρώ Καναβού είναι η δική σου beauty coach της Oriflame

H Αργυρώ Καναβού είναι η δική σου beauty coach της Oriflame

H Αργυρώ είναι η δική σου beauty coach της Oriflame με την οποία μπορείς να επικοινωνείς άμεσα και εύκολα μέσω του site Oriflame my beauty coach.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Oriflame εδώ και 24 χρόνια και μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια κοσμετολογίας και διατροφολογίας μπορεί να γίνει ο προσωπικός σου σύμβουλος ομορφιάς και ευεξίας.

Aπευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που περιποιέται τον εαυτό της και με κατάλληλα προϊόντα αναδεικνύει την ομορφιά της εσωτερικά και εξωτερικά.

Στόχος του, είναι να επικοινωνεί απευθείας μαζί σου, να ανταποκρίνεται στις προσωπικές σου ανάγκες και να σου προτείνει την άριστη σουηδική ποιότητα των προϊόντων της Oriflame σε προσιτές τιμές.

Οι τομείς με τους οποίους ασχολούνται είναι περιποίηση επιδερμίδας, μακιγιάζ, περιποίηση σώματος και μαλλιών καθώς και με θέματα ευεξίας και διατροφολογίας με φυσικά φυτικά ενεργειακά ροφήματα και βιταμίνες.

Μπορείς, μέσω προσωπικού μηνύματος, να στείλεις τη δικιά σου ερώτηση ομορφιάς και η απάντηση θα έρθει σε λίγη ώρα και προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δέρματος και του σώματός σου.

 

Στείλε τη δική σου ερώτηση, σήμερα κιόλας.

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr