Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Παγκόσμια αναγνώριση για τον Αλιμιώτη Κριστιάν Τσαντούλα

Παγκόσμια αναγνώριση για τον Αλιμιώτη Κριστιάν Τσαντούλα

Ο Κριστιάν Τσαντούλας είναι γνωστούς στους Νότιους. Τα εναέρια video και οι φωτογραφικές λήψεις του με drone, κάνουν πάντα τον γύρο του διαδικτύου αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια.

Το short film «Το Παλαιό Φάληρο με τα μάτια ενός αιγαιογλάρου» συμπεριλήφθηκε στα top videos που αποδίδουν το προφίλ των πόλεων. Η κινεζική εταιρεία DJI που είναι παγκοσμίως γνωστή για τα drones της και κέντρισε το ενδιαφέρον της Apple, ανακοίνωσε τον πρώτο παγκόσμιο διαγωνισμό ταινιών με εναέρια πλάνα στους τομείς φύση, πόλη και σπορ, με τη θυγατρική της εταιρεία SkyPixel να υλοποιεί τον νέο θεσμό με τις χιλιάδες συμμετοχές.

Στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν προσωπικότητες όπως ο Phil Pastuhov της τριλογίας «Άρχοντας των δακτυλιδιών», «Godzilla» και «Amazing Spider-Man 2», ο Ryan Hosking για το «The Revenant» και το «American Sniper», και ο Filipe DeAndrade πρεσβευτής άγριας ζωής του National Geographic. Το film του Κριστιάν Τσαντούλα συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία δεκάδα και έτσι, χιλιάδες διαδικτυακοί αναγνώστες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το Παλαιό Φάληρο από ψηλά, να δουν την όμορφη ακτογραμμή, τα καταπράσινα πάρκα αλλά και την μαγεία της παραθαλάσσιας πόλης.

Απολαύστε εδώ όλα τα βίντεο που διακρίθηκαν.

 

Τατιάνα Τζινιώλη