Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Το Άρωμα: 20 όμορφα χρόνια στην Αγορά της Θουκυδίδου

20 ολόκληρα χρόνια συμπληρώνει το κατάστημα «Άρωμα» στην Αγορά της Θουκυδίδου. 

20 χρόνια πριν, ο Γιώργος και η Ελένη Νικολακοπούλου, αποφάσισαν να μετακομίσουν στην πόλη μας και άνοιξαν το κατάστημα καλλυντικών στη Θουκυδίδου. Όπως μας είπε η Ελένη «Θέλαμε να είμαστε κοντά στη θάλασσα, την οποία λατρεύουμε! Μας αρέσει ο Άλιμος, ο κόσμος μας έχει αγκαλιάσει, μας αρέσει που έχει διατηρήσει στοιχεία γειτονιάς και όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας! Το κατάστημά μας είναι σε πολύ κεντρικό σημείο και ο κόσμος μπαίνει καθημερινά, περνώντας να πάει στις δουλειές τους, εκτός των αγορών που θέλει να κάνει, απλά για να μας πει μια καλημέρα».

Ο κόσμος της περιοχής τους αγάπησε γιατί έχουν το χάρισμα να κάνουν την κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική. Σε αυτά τα 20 χρόνια που πέρασαν, φροντίζουν για να νοιώθουν οι γυναίκες του Αλίμου, ακόμη πιο όμορφες.

Σε ένα φιλικό περιβάλλον, με προσωπική εξυπηρέτηση και πάντα με το χαμόγελο, η μέση καταναλώτρια μπορεί και ενημερώνεται για τις νέες τάσεις και τα καινούργια προϊόντα, να παίρνει πολύτιμες συμβουλές για το μακιγιάζ από εξειδικευμένους αισθητικούς και να ενημερώνεται  για όλα τα καινούργια προϊόντα των γνωστών brands. Το κατάστημα διαθέτει επώνυμα αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ, αντηλιακά,  αξεσουάρ, τσάντες και ότι άλλο χρειάζεται μια γυναίκα για να αισθάνεται ξεχωριστή , σε απίστευτες τιμές.

Και φυσικά μην ξεχνάμε και τον άντρα. Εκεί θα βρει after-shave, κολόνιες, κρέμες, σαμπουάν και ότι άλλο χρειάζεται ένας άντρας για την προσωπική του φροντίδα.

 

Ελισάβετ Μιτσού