Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Τρεις ακόμη διακρίσεις για τον Αλιμιώτη φωτογράφο Ιγνάτιο Κουρουβασίλη

Ο Αλιμιώτης Ιγνάτιος Κουρουβασίλης, συνεχίζει δυναμικά αφού φωτογραφίες του διακρίνονται και τιμώνται με βραβεία και συμμμετοχές σε εκθέσεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Η φωτογραφία του με θέμα «Ήθη και Έθιμα στην Ελλάδα», έλαβε το 3ο βραβείο σε φωτογραφικό διαγωνισμό του Pculiar Community & των Reflex Photographers (12 Μαϊου).

Η φωτογραφία του με θέμα την μουσική, διακρίθηκε και θα αποτελέσει υλικό της Έκθεσης Μουσικής Φωτογραφίας την οποία επιμελήθηκε ο Τάσος Μενεμενόγλου για το περίπτερο του Ash In Art στην Music World Expo, που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο (19 Μαϊου – 21 Μαϊου 2017).

Ενώ η φωτογραφία του με τίτλο «Motherhood-Η μητρική αγάπη» διακρίθηκε σε διεθνή διαγωνισμό φωτογραφίας με γενική θεματολογία «Αγάπη-Love».Επιλέχθηκε από κριτική επιτροπή για να παρουσιασθεί ανάμεσα στις 25 καλύτερες φωτογραφίες, στη έκθεση που θα λάβει χώρα στα Παλαιά Σφαγεία Ιωαννίνων, κατά την διάρκεια του Photometria Festival (31 Μαΐου -11 Ιουνίου 2017).

Η έκθεση αυτή και η φωτογραφία του Αλιμιώτη μας Ιγνάτιου Κουρουβασίλη, θα ταξιδέψει σε 13 Ελληνικές πόλεις καθώς επίσης και σε 3 πόλεις του εξωτερικού.