Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Η μαγεία του χειροποίητου από δύο Καλαμακιώτες

Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει ευρηματικότητα; Ένα ζευγάρι, η Χλόη και ο Ρενέ (και οι δύο Καλαμακιώτες τρίτης γενιάς) είναι πίσω από τα χειροποίητα κοσμήματα και είδη, που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο.

Αψήφησαν την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και δεν την άφησαν να σταθεί εμπόδιο στα όνειρά τους. Αποφάσισαν να κάνουν το χόμπι τους επάγγελμα και τα κατάφεραν.

Παρόλο που μεγάλωσαν σε ένα αστικό και οικογενειακό περιβάλλον όπου τα καλλιτεχνικά θεωρούνταν χόμπι και όχι επάγγελμα, η Χλόη και ο Ρενέ κατάφεραν με επιμονή και θέληση να ασχοληθούν με την πραγματική τους αγάπη, το χειροποίητο.


Μετά από μία άκρως επιτυχημένη καριέρα, η Χλόη ως  γλωσσολόγος  και ο Ρενέ ως προγραμματιστής, θέλοντας να δημιουργήσουν κάτι αποκλειστικά δικό τους, πήραν την απόφαση να κάνουν ένα νέο επαγγελματικό βήμα, δημιουργώντας το «TheDragonflyGreece» και έτσι υλοποιήθηκε αυτή η ιδέα, κάνοντας το brand τους να γίνει διεθνές.

Η ιδέα του «TheDragonflyGreece» γεννήθηκε σε μία δύσκολη οικογενειακή στιγμή, την οποία προσπάθησαν να ξεπεράσουν μαζί, μέσα από την δημιουργία. Χειροποίητα κοσμήματα, τσάντες, ζωγραφισμένα t-shirts, hoodies, ποδιές για καλλιτέχνες, σερβιτόρους, πουγκιά για καπνό και πολλά άλλα υπέροχα είδη, είναι μόνο λίγες από τις δημιουργίες τους.

Μπορείτε να τα βρείτε στο :  http://www.etsy.com/shop/TheDragonflyGreece