Εκλογές 2019

Ο Βασίλης Σπανάκης στον Άλιμο

Ο Βασίλης Σπανάκης στον Άλιμο

Συνάντηση γνωριμίας, πραγματοποίησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Β3 Περιφέρειας Νότιου Τομέα Αθηνών, Βασίλης Σπανάκης, την Δευτέρα το βράδυ 8 Απριλίου, στον Άλιμο.

 Ο υποψήφιος βουλευτής συναντήθηκε και έκανε ανοικτή συζήτηση με τους Αλιμιώτες στο «Penarrubia Lounge», προκειμένου να τον γνωρίσουν, να αναπτύξει τις θέσεις, τις απόψεις και το πρόγραμμά του.

Οι δεσμοί του Βασίλη Σπανάκη με τον Άλιμο είναι στενοί, μιας και η σύζυγός του Σμαράγδα Μαλακατέ, είναι Αλιμιώτισσα. Και φυσικά κατοικούν στα νότια προάστια. 

Ο οικονομολόγος με πλούσιο βιογραφικό, Βασίλης Σπανάκης, είναι εκλεγμένος Πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων και κατείχε την θέση του Γραμματέα της νεοσύστατης Γραμματείας των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) της Ν.Δ., μέχρι τον προηγούμενο Ιανουάριο.

Τον υποψήφιο βουλευτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο πρώην Δήμαρχος Αλίμου, Αργύρης Αργυρίου, οι Αντιδήμαρχοι : Αναστασία Σιμητροπούλου,  Δώρα Σύρμα, Λουκία Μελισσαράτου και Αρτέμης Καραμολέγκος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών Αλίμου, Γιάννης Μαριόλης, ο Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ, Χρυσόστομος (Τόμης) Αγγελόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Θεοδώρα Γκόνη, Νίκος Αλεξόπουλος και Νίκος Τσαμπαρλής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας, ο Προεδρος της Τ.O. της Ν.Δ. Aλίμου Μανώλης Μιχαλέτος, πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πολλοί Αλιμιώτες που θέλησαν να γνωρίσουν από κοντά τον υποψήφιο βουλευτή.