Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το ξενοδοχείο Scale Suites γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του με ένα υπέροχο πάρτι 

Το ξενοδοχείο Scale Suites γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας του με ένα υπέροχο πάρτι 

Τα δέκα χρόνια λειτουργίας του γιόρτασε το ξενοδοχείο Scale Suites το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιουλίου. 

Στο Blue Cafe που βρίσκεται στο roof garden του ξενοδοχείου, οι καλεσμένοι απόλαυσαν την breathtaking θέα του απέραντου γαλάζιου, κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Λουϊζα Καλλιγά, έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του Scale Suites, για το πως ξεκίνησε η δημιουργία του ξενοδοχείου το 2011, εν μέσω κρίσης, σε οικόπεδο της οικογένειας στην οδό Επτανήσου, που ήταν τότε γεμάτο φυστικιές.

Ήταν για εκείνη την εποχή, μία πολύ πρωτοποριακή ιδέα, η δημιουργία ενός ξενοδοχείου για long stay επισκέπτες. Κατέληξε ευχαριστώντας τους συγγενείς, τους φίλους αλλά και τους επισκέπτες του Scale Suites. Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι ο Άλιμος πρέπει να είναι υπερήφανος που διαθέτει τέτοιους υπέροχους χώρους. 

Η βραδιά περιελάμβανε πλούσιο μπουφέ και ζωντανή μουσική από τον τραγουδιστή και συνθέτη (πρώην μέλος του συγκροτήματος "Λαθρεπιβάτες") Γιάννη Νικολάου.  Η έκπληξη της βραδιάς ήταν όταν η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού Μαρία Ξένου ερμήνευσε ένα τραγούδι  με την υπέροχη φωνή της. 

Ήταν μια μαγική βραδιά και τους ευχόμαστε να τα εκατοστήσουν και γιατί όχι ... να τα χιλιάσουν!