Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Cine Άλιμος: Απόψε η παιδική ταινία «SOS: Κοτόπουλα στο Διάστημα» με δωρεάν είσοδο

Cine Άλιμος: Απόψε η παιδική ταινία «SOS: Κοτόπουλα στο Διάστημα» με δωρεάν είσοδο

Σήμερα το βράδυ, οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του κινηματογράφου έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την παιδική ταινία "SOS: Κοτόπουλα στο Διάστημα" στην παραλία του Αλίμου.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στις 21:15 και η είσοδος είναι δωρεάν για όλους. Το θερινό σινεμά του Αλίμου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για οικογενειακή διασκέδαση κάτω από τα αστέρια. Η ταινία "SOS: Κοτόπουλα στο Διάστημα" υπόσχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο και περιπέτεια, καθώς οι πρωταγωνιστές της αντιμετωπίζουν διαστημικά μυστήρια και ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

Ο Κοντορίτο, ένας ικανός ποδοσφαιριστής αλλά μάλλον ανόητος γύπας, είναι ερωτευμένος με την όμορφη Γιαγίτα. Ο ερωτικός του αντίζηλος είναι ο γοητευτικός Πέπε, αλλά η καρδιά της Γιαγίτα ίσως έχει κι άλλον παράδρομο. Κι αυτός εμφανίζεται, όταν ένας εξωγήινος μπαίνει στο προσκήνιο απειλώντας να καταστρέψει όλο τον πλανήτη.

Ακόμα χειρότερα, απάγει τη μητέρα της Γιαγίτα. Πλέον, είναι στο χέρι του φιλότιμου Κοντορίτο να ζήσει μια περιπέτεια σωτηρίας, τόσο για το καλό της Γης, όσο… και της μέλλουσας πεθεράς του.