Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

 Το Μουσικό Σχολείο Αλίμου αποχαιρετά τους αποφοίτους της Γ’ Λυκείου με μια μοναδική γιορτή

Το Μουσικό Σχολείο Αλίμου αποχαιρετά τους αποφοίτους της Γ’ Λυκείου με μια μοναδική γιορτή

Το Μουσικό Σχολείο Αλίμου διοργανώνει μια ξεχωριστή εκδήλωση για να αποχαιρετήσει τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου στις 20:00 στον προαύλιο χώρο του σχολείου και υπόσχεται να είναι μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και διασκέδαση.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live μουσική σε διάφορα είδη, όπως jazz, rock, έντεχνο, λαϊκό, παραδοσιακό και νησιώτικο. Οι μαθητές και οι καθηγητές του σχολείου έχουν ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα που θα ενθουσιάσει όλους τους συμμετέχοντες.

Εκτός από τη μουσική, η βραδιά θα περιλαμβάνει φαγητό, ποτό και χορό, καθώς και αναμνηστικά δώρα για τους παρευρισκόμενους. Οισυμμετέχοντες θα μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε λαχειοφόρο αγορά με μεγάλα δώρα, όπως πακέτα διακοπών.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της εκδήλωσης, καλεί όλους τους γονείς, τους μαθητές και τους φίλους του σχολείου να παραβρεθούν και να γιορτάσουν μαζί την αποφοίτηση των μαθητών. Είναι μια ευκαιρία να τιμήσουμε τις προσπάθειες και τις επιτυχίες των αποφοίτων, συνοδεύοντάς τους με τις καλύτερες ευχές για το μέλλον.