Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Δήμος Αλίμου: Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι Δελφινομαχίες Αλίμου 2024

Δήμος Αλίμου: Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν οι Δελφινομαχίες Αλίμου 2024

Ο Δήμος Αλίμου διοργανώνει για 7η συνεχόμενη χρονιά τις Δελφινομαχίες Αλίμου, μια μοναδική εκδήλωση κολύμβησης για τους μικρούς αθλητές.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 10:00 το πρωί, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Οι μικροί κολυμβητές θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες: 4-6 ετών, 7-9 ετών, 10-12 ετών και 13-15 ετών. Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν αποστάσεις 25 και 50 μέτρων, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να δείξουν τις ικανότητές τους και να απολαύσουν τη χαρά του αθλητισμού σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν, ενθαρρύνοντας όλα τα παιδιά να πάρουν μέρος. Επιπλέον, οι διοργανωτές καλούν τους συμμετέχοντες και τους θεατές να προσφέρουν προαιρετικά τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αλίμου, συμβάλλοντας έτσι στην υποστήριξη των πιο ευάλωτων μελών της περιοχής μας.

Η Μαρίνα Αλίμου και η ομάδα του SwimmingPoolAlimos έχουν αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210 98 13 192 και 210 98 43 247.

Οι Δελφινομαχίες Αλίμου αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τα παιδιά να ανακαλύψουν την κολύμβηση και να αναπτύξουν μια υγιή σχέση με τον αθλητισμό. Ταυτόχρονα, η εκδήλωση προάγει το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης και της αλληλεγγύης, μέσα από την προαιρετική προσφορά τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.