Το μεγάλο καλοκαιρινό πάρτυ των ΚΑΠΗ Αλίμου στήθηκε την Παρασκευή το βράδυ, 31 Μαϊου, στην Πλατεία Καραϊσκάκη.
Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης τους ευχήθηκε «καλό καλοκαίρι».
Μέλη των ΚΑΠΗ χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου παραδοσιακών χορών Χρήστου Μερζιώτη.
Στη συνέχεια τα μέλη των ΚΑΠΗ Αλίμου, έφαγαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους, καλωσορίζοντας με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρι.
Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Αλβανός, Γιώργος Μακαριγάκης, Ευδοξία Δουδωνή, Γιάννης Βέργης, Κωνσταντίνα Θεοδώρα-Γκόνη, οι Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Δημήτρης Βρεττός και Κανέλλα Πατεροπούλου, η Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Αποστολία Σκλάβου, όπως επίσης και ο υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ. δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς.
5.jpg)
3.jpg)
5.jpg)
3.jpg)
.jpg)
6.jpg)
