Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Hatha Yoga στο The E.G Body Project

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα Hatha Yoga στο The E.G Body Project

Στο The E.G Body Project εκτός από personal training σε μικρά γκρουπς και το πρόγραμμα pilates κάθε Πέμπτη, τώρα έρχεται Hatha Yoga σε εβδομαδιαία βάση.

Πρόκειται για ένα ωριαίο πρόγραμμα και η ιδιοκτήτρια του χώρου, και πιστοποιημένη γυμνάστρια, Ελένη Γεροντή, μας παρουσιάζει τη Δήμητρα Χαριλάου, πιστοποιημένη γυμνάστρια, η οποία μας εξηγεί για τη Hatha Yoga.

«Σε αυτή την πρακτική ερχόμαστε σε επαφή με την αναπνοή μας, μέσω ειδικών τεχνικών αναπνοής και ερχόμαστε σε επαφή με το σώμα μας μέσω των ειδικών στάσεων. Διαλογιζόμαστε και χαλαρώνουμε. Συνειδητοποιούμε το σώμα μας  μένοντας σταθεροί και άνετοι σε μια συγκεκριμένη θέση. Είναι μία κατάλληλη πρακτική για την απελευθέρωση των σωματικών εντάσεων και την φροντίδα του νευρικού μας συστήματος. Είναι μια πρακτική που ωφελεί το σώμα μας, το μυαλό και  την ψυχή ταυτόχρονα. Απευθύνεται σε όλους, αρχάριους και προχωρημένους, μικρούς και μεγάλους και πάντα προσαρμόζεται στις ανάγκες του καθενός με ασφάλεια» εξηγεί η Δήμητρα Χαριλάου, η οποία θα κάνει το μάθημα.

 Επιπλέον, στον χώρο λειτουργούν καθημερινά από τις 07:30 προγράμματα personal training σε μικρά γκρουπς και ο κάθε ασκούμενος έχει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων βασισμένο πάνω στο σώμα και τις ανάγκες του. Στόχος είναι να γυμναστούν όλες οι μυικές ομάδες με ασφάλεια και συνέπεια και να ωφεληθεί η συνολική υγεία του ασκούμενου. Γνώμονας είναι πάντα η ασφάλεια αλλά και η συνέπεια στην άσκηση ανεξαρτήτως ηλικίας, κιλών και φυσικής κατάστασης.

The E.G Body Project: Αριστοτέλους 36, Άλιμος - 697 322 9136 και 211 4073464

Facebook