Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο κατάστημα «Natans» θα βρείτε φυσικά προϊόντα για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Στο κατάστημα «Natans» θα βρείτε φυσικά προϊόντα για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Η άνοιξη έρχεται με γοργούς ρυθμούς και τα πρώτα μπάνια δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Το κατάστημα με φυσικά και φυτικά καλλυντικά Natans, παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία από προϊόντα που θα αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα.

Τι είναι η κυτταρίτιδα

 Για να καταλάβουμε τι είναι η κυτταρίτιδα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το δέρμα μας είναι χωρισμένο σε τρία επίπεδα: την επιδερμίδα, το χόριο και τον υποδόριο ιστό. Η κυτταρίτιδα είναι η συσσώρευση νερού, αλλά και λίπους ανάμεσα στο δέρμα και στον υποδόριο ιστό.

Επειδή οι γυναίκες έχουν λεπτότερη επιδερμίδα σε σχέση με τους άνδρες, αντιμετωπίζουν πιο συχνά το φαινόμενο της συγκέντρωσης παραγεμισμένων λιποκυττάρων σε διάφορα σημεία του σώματος. Έτσι παρατηρούμε συχνά την όψη φλοιού πορτοκαλιού στους μηρούς, στους γλουτούς, στα μπράτσα ή ακόμη και στην κοιλιά μας. Αυτό συμβαίνει, γιατί ο οργανισμός δεν αποβάλλει σωστά τα απορρίμματα του. Λόγω κακής τοπικής αιμάτωσης, αντί να καίει το λίπος, το στέλνει στα λιποκύτταρα που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Παρατηρούμε έτσι τη συσσώρευση νερού και λίπους σε διάφορα σημεία του ιστού, που αυξάνουν σε όγκο και συμπιέζουν τα αγγεία. Το αποτέλεσμα είναι το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και να παρουσιάζει τη γνωστή όψη «φλοιού πορτοκαλιού».

Τρόποι αντιμετώπισης κυτταρίτιδας

  • Ισορροπημένη διατροφή και ικανοποιητική πρόσληψη νερού καθημερινά. Το νερό μας βοηθά αφενός να αποβάλλουμε τοξίνες και απορρίμματα του οργανισμού και αφετέρου το δέρμα μας να παραμένει ενυδατωμένο, διατηρώντας έτσι την ελαστικότητά του.
  • Μείωση καπνίσματος και αλκοόλ.
  • Άσκηση σε καθημερινή βάση.
  • Διαχείριση και μείωση του στρες.
  • Επιλογή φυσικών προϊόντων περιποίησης για τη μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Επιλέγουμε ένα απολεπιστικό προϊόν με φυσικά συστατικά, τα οποία έχουν λιποδιαλυτική δράση και το χρησιμοποιούμε καθημερινά. Έτσι απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα και ετοιμάζουμε το δέρμα μας να δεχτεί την κρέμα, το gel ή το λάδι κατά της κυτταρίτιδας. Εφαρμόζουμε το προϊόν της επιλογής μας με κινήσεις μασάζ, για να διεγείρουμε θετικά την λεμφική κυκλοφορία και να έχουμε έτσι καλύτερα αποτελέσματα.

Στο Natans θα βρείτε φυσικά προϊόντα για την αντιμετώπιση τόσο της κυτταρίτιδας, όσο και της χαλάρωσης της επιδερμίδας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση τα προϊόντα που επιλέξετε ώστε τα αποτελέσματα να είναι άμεσα και ορατά.

Μπορείτε να δείτε εδώ τα προϊόντα κυτταρίτιδας/σύσφιξης:

 https://natans.gr/product-category/frontida-somatos/proionta-kyttaritidas-sysfixsis/

Μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά τις αγορές σας ή να πάτε από το φυσικό κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται στο Άνω Καλαμάκι, ώστε η Ευγενία Γεωργακοπούλου να σας συμβουλεύσει κατάλληλα σχετικά με το σωστό προϊόν για εσάς.

 

Natans: Λ. Ιωνίας 75, Άλιμος – 210 9924449

https://natans.gr/