Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Το «Grill House» είναι ο προορισμός των καλοφαγάδων στο 'Ανω Καλαμάκι

Το «Grill House» είναι ο προορισμός των καλοφαγάδων στο Άνω Καλαμάκι

Το "Grill House" είναι ένα ψητοπωλείο με αυθεντικό χαρακτήρα, χωρίς να χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις.

Ένα από τα πιο διάσημα ψητοπωλεία στον Άλιμο, το "Grill House" βρίσκεται σε εξαιρετικά κεντρική τοποθεσία στο Άνω Καλαμάκι, στη διασταύρωση των οδών Δωδεκανήσου και Κύπρου.

Το εστιατόριο διαθέτει έναν πολύ όμορφο χώρο που καθημερινά φιλοξενεί παρέες και οικογένειες που αναζητούν ένα "σουβλάκι" απόλαυσης.

Παρά την εξειδίκευσή του στο ζουμερό σουβλάκι, το μενού του "Grill House" προσφέρει ποικιλία επιλογών. Εκτός από τον γύρο και το καλαμάκι κοτόπουλο/χοιρινό, υπάρχουν επίσης κοτομπέικον, κοντοσούβλι, κεμπάπ, κοτομπουκιές, μπιφτέκια και λουκάνικα.

Το μενού περιλαμβάνει επίσης πίτες, μερίδες, τορτίγιες και σάντουιτς, ενώ υπάρχουν και επιλογές όπως σκεπαστές, burgers και πατάτες ως συνοδευτικά, με σάλτσα και τριμμένη παρμεζάνα για περισσότερη απόλαυση.

Για τους χορτοφάγους, τους vegan και τους νηστεύοντες, υπάρχουν επίσης νηστίσιμες επιλογές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Το "Grill House" βρίσκεται στη Δωδεκανήσου 34, στον Άλιμο, και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο τηλέφωνο 210 996 6930.

Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες delivery φαγητού μέσω διαφόρων πλατφορμών.