Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ο Α.Ο. Αστέρας Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Α.Ο. Αστέρας Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Το Σάββατο 3/2/2024 στην κατάμεστη αίθουσα της θεατρικής σκηνής Αλίμου "Κάρολος Κουν" ο Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Αλίμου πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη. Στην συνέχεια ο Πρόεδρος Πέτρος Τριαντόπουλος αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και τα μέλη αναφέρθηκε στη λειτουργία, τους στόχους και τις δράσεις του Σωματείου.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Θεοδωρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών και Αθλητισμού Νίκο Αλβανό, ενώ οι προπονητές Χαράλαμπος Διαμαντόπουλος, Κωνσταντίνος Κτενάς, Μηνάς Τσαπαριάν και Δημήτριος Τριαντόπουλος έδωσαν τις ευχές τους.

Βραβεύτηκαν ο Αντιδήμαρχος Νίκος Αλβανός για την πολυετή προσφορά του στον τομέα Αθλητισμού του Δήμου Αλίμου και ο αθλητής του Σωματείου Νικόλας Ακαρέπης που διακρίθηκε για το ήθος, την προσωπικότητα και τις επιδόσεις του.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής, ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Βέργης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Ξένου, Δημήτρης Βρεττός, Νέλη Πατεροπούλου, καθώς και ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Τραχώνων Αλίμου Χρήστος Τσιουρής.