Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο «NM Art» η σωστή φροντίδα των μαλλιών σου είναι η απόλυτη προτεραιότητα

Στο «NM Art» η σωστή φροντίδα των μαλλιών σου είναι η απόλυτη προτεραιότητα

Στη λεωφόρο Ιωνίας 146 υπάρχει το ξεχωριστό κομμωτήριο «NM Art».

Ο όμορφος χώρος του με τη μοντέρνα αισθητική τράβηξε αμέσως τα βλέμματα και ακολούθησε η άψογη και φιλική εξυπηρέτηση που τελικά το καθιέρωσαν.

Το προσωπικό του είναι πάντα φιλικό και χαμογελαστό, με χρόνια εμπειρίας και έτοιμο να σας συμβουλεύσει για όλα τα θέματα που αφορούν τα μαλλιά σας. Θα σας συμβουλεύσουν για τη σωστή περιποίηση και ενυδάτωσή τους αλλά και για την αλλαγή που επιθυμείτε να κάνετε.

Ο χώρος χωρίζεται σε διάφορες «γωνιές», τη γυναικεία, την ανδρική, το καφέ αλλά και την περιποίηση άκρων.

Οι γυναίκες μπορούν να απολαύσουν ένα πλήθος υπηρεσιών, όπως κούρεμα, βαφή, θεραπείες κερατίνης αλλά και να δοκιμάσουν διάφορες τεχνικές για να δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στα μαλλιά τους, όπως: ανταύγειες, μπαλαγιάζ, freelights κλπ. Από την άλλη, οι άνδρες θα απολαύσουν το grooming τους στην «μπαρμπέρικη γωνιά» του NM Art.

Οι βαφές είναι από την εταιρεία Schwarzkopf, μια από τις κορυφαίες στον χώρο της περιποίησης μαλλιών. Στον χώρο του θα βρείτε αξεσουάρ για τα μαλλιά, κοσμήματα αλλά και κομμωτηριακά προϊόντα της Schwarzkopf και Kerastase. Ενώ, ακόμη μία καινοτομία είναι πως μπορείτε να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας καφέ όσο απολαμβάνετε τις υπηρεσίες του beaute σας.

 

NM Art: Λ. Ιωνίας 146, Αλιμος – 210 9944003

Facebook Page

Instagram Page