Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Εθελοντική αιμοδοσία στον Άλιμο στις 17 και 18 Νοεμβρίου

Εθελοντική αιμοδοσία στον Άλιμο στις 17 και 18 Νοεμβρίου

Η εθελοντική ομάδα του Δήμου Αλίμου σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Βούλας πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία αυτή την εβδομάδα.

Η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία, που χρόνια πραγματοποιεί η Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αλίμου, διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα σε αίμα σε όσους το έχουν ανάγκη, αλλά και σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπως φυσικές καταστροφές, Covid-19 κ.τ.λ.

Ο Δήμος Αλίμου, καλεί για άλλη μια ακόμη φορά τους κατοίκους και δημότες του να δώσουν το «παρών» τους και να αιμοδοτήσουν την Παρασκευή 17/11/2023 στον χώρο του Α’ ΚΑΠΗ (Λ. Καλαμακίου 72) και το Σάββατο 18/11/2023 στον χώρο του Β’ ΚΑΠΗ (Ελ. Βενιζέλου 17) από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00.

Συναντήσαμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου και Πρόεδρο των Εθελοντών Αιμοδοτών, Στέφανο Διαμαντή, ο οποίος μας δήλωσε: «Σας καλούμε στην εθελοντική αιμοδοσία ώστε να συμμετέχετε στην κορυφαία πράξη εθελοντικής προσφοράς στον συνάνθρωπο. Θα είμαστε εκεί ώστε να ενισχύσουμε την Τράπεζα Αίματος του δήμου μας».

Η Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών Αλίμου, Ουρανία Ζαχαροπούλου, δήλωσε πως «Η συνεργασία με το Ασκληπιείο είναι άψογη και σας περιμένουμε την Παρασκευή και το Σάββατο στα δύο ΚΑΠΗ της πόλης μας ώστε να αιμοδοτήσετε».