Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η έναρξη εγγραφών στην South Αλίμου ξεκίνησε δυναμικά

Η έναρξη εγγραφών στην South Αλίμου ξεκίνησε δυναμικά

Η έναρξη των εγγραφών στην South Αλίμου ξεκίνησε δυναμικά, με ενέργεια, ενθουσιασμό και πολλή όρεξη για μπάσκετ.

Οι Νότιοι Αλίμου έκλεισαν τα 10 χρόνια από την ίδρυση τους και κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-23  ολοκλήρωσαν ένα μεγάλο κεφάλαιο για την ιστορία του συλλόγου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες σε ακαδημίες, τμήματα υποδομής και αγωνιστικά τμήματα.

Συνεπής στην τεχνική προσέγγιση, με κατάλληλα ερεθίσματα ανα ηλικία και συστηματική αναπτυξιακή καθοδήγηση, η South Αλίμου οδηγεί τους αθλητές της στη διαρκή και αποτελεσματική ενασχόληση με τον αθλητισμό και το μπάσκετ.

Οι προπονητές της South BC Αλίμου εκπαιδεύονται με την συνεργασία της Αμερικανικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Ακαδημίες - Ρεκόρ σημείωσε η προσέλευση αθλητών στις ακαδημίες του Συλλόγου καθώς με 16 τμήματα αγοριών και 3 κοριτσιών ξεπέρασε τους 350 αθλητές και αθλήτριες, δίνοντας έμφαση σταθερά στην προαγωγή του αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης, μέσα από πρωτοποριακά προγράμματα που στοχεύουν στην εξειδικευμένη αθλητική ανάπτυξη.

Ανδρικό τμήμα στη Β’ Εσκανα - Το νεοφώτιστο Ανδρικό τμήμα των Νοτίων Αλίμου  κατόρθωσε να κερδίσει την παραμονή στην ανταγωνιστική κατηγορία της Β’ Εσκανά, δίνοντας χρόνο και σημαντικές εμπειρίες σε παιδιά που προέρχονται από τον Σύλλογο, ενώ κατετάχθη 8ο σε 14 ομάδες, υπό τις οδηγίες του coach Παπαδημητρίου. Το επιστέγασμα μιας κομβικής χρονιάς, καθώς η Νότιοι Αλίμου αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Β’ Εσκανα, είναι για ακόμη μία φορά το ρεκόρ προσέλευσης θεατών στο κλειστό του Αλίμου, καθώς σε αγώνες κανονικής περιόδου και play off ο μέσος όρος προσέλευσης ξεπέρασε τους 440 θεατές.

Εφηβικό 3η θέση και άνοδος στην Β’ Εσκανα - Το εφηβικό τμήμα της South Αλίμου κατόρθωσε να κατακτήσει την τρίτη θέση στην κατηγορία και την άνοδο στην Β’ Εσκανα εφήβων για πρώτη φορά στην ιστορία του Συλλόγου. Οι νέοι της South Αλίμου κέρδισαν εμπειρίες ζωής, συνδυάζοντας τις απαιτητικές τάξεις του λυκείου με το πάθος της άθλησης και του πρωταθλητισμού, υπό τις οδηγίες του coach Γιώργου Τσιριγωτάκη.

Παιδικό τμήμα στην Β Εσκανά και 4η θέση - Το παιδικό τμήμα του Συλλόγου μας κατάφερε να δηλώσει παρόν στην άκρως ανταγωνιστική κατηγορία της Β’ Εσκανά και με εξαιρετική παρουσία τερμάτισε τέταρτο, σημειώνοντας 14 νίκες σε 20 αγώνες, παράλληλα ο Σύλλογος για πρώτη φορά στην ιστορία του συμμετείχε με δεύτερο παιδικό τμήμα (μικρότερο ηλικιακά) και στην Γ΄Εσκανά , δίνοντας την ευκαιρία και σε αθλητές μικρότερων ηλικιών να πάρουν σημαντικές εμπειρίες.

Το μέλλον του αθλητισμού και της καλαθοσφαίρισης χτυπάει δυνατά στον Άλιμο!

 

Για πληροφορίες εγγραφής, προγραμμάτων μπορείτε να καλέσετε στο 210  98 86 357 , 213 045 0612

Γραφεία:  Λυσικράτους 82 & Κονδύλη

Ώρες Λειτουργίας : Δευ έως Παρ 17.30 με 20.30

Γήπεδα προπόνησης: Κλειστό Αλίμου και Ανοιχτά γήπεδα - Λυσικράτους 82 & Κονδύλη

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη South Basketball Academy (@southbcalimos)