Ένας ειδικός χώρος διαμορφώθηκε στον Παλαιό Άλιμο, στην οδό Ζακύνθου, για τα αδέσποτα του δήμου μας.
Το οικόπεδο, το οποίο είναι ιδιοκτησία του δήμου Αλίμου, χρησιμοποιούνταν ως χώρος για τη φροντίδα των αδεσπότων. Σήμερα το πρωί, ο χώρος αναβαθμίστηκε και τοποθετήθηκαν ειδικές ποτίστρες και ταΐστρες, παιχνίδι και φυτεύτηκαν δεντρύλλια. Οι νέες παροχές είναι από τις εταιρείες Purina και Pet City που προσέφεραν τα είδη ώστε η ζωή των αδέσποτων να γίνει λίγο πιο εύκολη.
Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Αντωνάκης και Γιώργος Μακαριγάκης, ο Μάνος Γαρυφαλλάκης αλλά και η Πρόεδρος του φιλοζωικού σωματείου ΣΑΖΑ, Μαρία Μουτσάτσου.
Ο Δήμαρχος Αλίμου, ανέφερε στο Alimos Online: «Δημιουργήσαμε έναν χώρο για τα αδέσποτα σκυλιά σε συνεργασία με την Purina και την Pet City. Στόχος είναι ο χώρος να διαμορφωθεί έτσι ώστε τα αδέσποτα να μπορούν να παραμείνουν για μεγαλύτερο διάστημα -αν χρειαστεί- και ταυτόχρονα να περάσουμε το μήνυμα πως πρέπει να υπάρχει υπευθυνότητα όταν κάποιος αποφασίζει να υιοθετήσει ένα ζωάκι ώστε να είναι σωστός κηδεμόνας».
Ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος είναι και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα αδέσποτα, ανέφερε: «Ευχαριστούμε τις εταιρείες Purina και Pet City που διαμόρφωσαν τον χώρο του δήμου μας ώστε να γίνει η ζωή των αδέσποτων σκύλων μας καλύτερη».
Μέσω της σελίδας του ΣΑΖΑ μπορείτε να δείτε ποια σκυλάκια είναι διαθέσιμα για υιοθεσία ώστε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας με τον πιο πιστό φίλο του ανθρώπου.