Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η Αλιμιώτισσα Ιακωβίνα Κερκέζου που μας έκανε περήφανους το καλοκαίρι

Η Αλιμιώτισσα Ιακωβίνα Κερκέζου που μας έκανε περήφανους το καλοκαίρι

Η μαθήτρια του 2ου Λυκείου Αλίμου Ιακωβίνα Κερκέζου αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια πριν από λίγο καιρό και μας έκανε υπερήφανους.

Μαζί με τη συναθλήτρια της Δανάη Γιαννούλη κέρδισαν την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ιστιοπλοϊας 420 που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία.

Το πρωτάθλημα διεξείχθη τον Ιούλιο και, μεταξύ άλλων, στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Αλιμιώτης Ίωνας Στρωματάς ενώ ανάμεσα στους προπονητές ήταν ο κάτοικος Αλίμου Ανδρέας Παπαδόπουλος.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Αλίμου Μαρία Σμυρλή, έδωσε τα συγχαρητήριά της κάνοντας την παρακάτω ανάρτηση:

Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ /ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 2ου ΓΕΛ ΑΛΙΜΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΟΛΗ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ!! Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού η Ιακωβίνα Κερκέζου μαθήτρια της Γ΄ Τάξης του 2ου ΓΕΛ Αλίμου μαζί με τη συναθλητρια της Δανάη Γιαννούλη (πλήρωμα) αναδείχτηκαν Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες κερδίζοντας τη 1η θέση στη κατηγορία σκαφών 420 γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Alicante της Ισπανίας και Πρωταθλήτριες Ευρώπης κερδίζοντας την 1η θέση της γενικής κατάταξης στο Πανευρωπαϊκό νέων στην Gdynia της Πολωνίας!!! Θερμά Συγχαρητήρια από όλους μας!! Το ταλέντο, η αφοσίωση, και η σκληρή δουλειά ανταμείβονται!!