Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Θουκυδίδειος Γ.Σ. Αλίμου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για ενόργανη και ακροβατική γυμναστική

Θουκυδίδειος Γ.Σ. Αλίμου: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για ενόργανη και ακροβατική γυμναστική

Ξεκίνησαν οι εγγραφές του συλλόγου για τη νέα αθλητική χρονιά.

Φέτος θα λειτουργήσουν  τμήματα Ενόργανης και Ακροβατικής Γυμναστικής, για παιδιά από 4 ετών (αγωνιστικά-ακαδημίες και επίπεδα).

Oι εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) 19:00 με 21:00 στο προπονητήριο (γυμναστήριο 1ου ΓΕΛ Αλίμου, Θησείου 2 δίπλα στο θέατρο Κάρολος Κουν) όπου θα βρίσκονται οι υπεύθυνοι του συλλόγου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

O Θουκυδίδειος Γ.Σ. είναι από τους λίγους συλλόγους των Νοτίων Προαστίων που εστιασμένα καλλιεργεί την ενόργανη, ακροβατική, ρυθμική και τη γυμναστική για όλους, σε αγωνιστικό επίπεδο. Είναι αναγνωρισμένος από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι επίσημο μέλος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στόχος του Συλλόγου είναι η βελτίωση των ψυχοκινητικών δεξιοτήτων των παιδιών καθώς και η καρδιοαναπνευστική τους κατάσταση μέσω της άσκησης. 

Χαρακτηριστικό τους, το ήθος και η αγάπη για τον αθλητισμό. Στον Σύλλογο διδάσκουν προπονητές οι οποίοι ήταν πρωταθλητές Ενόργανης, Ρυθμικής και Ακροβατικής Γυμναστικής και μέλη Εθνικών Ομάδων. Υπεύθυνη τεχνικός είναι η πρώην Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ενόργανη Γυμναστική Ντέπυ Τζελέπη,  η οποία είναι Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, προπονήτρια με πολυετή εμπειρία σε μεγάλους συλλόγους της Ελλάδος καθώς και Καθηγήτρια στις σχολές προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. 

Διεύθυνση: Θησείου 2, Άλιμος- Γυμναστήριο 1ου Θουκυδίδειου Λυκείου (δίπλα από την Θεατρική Σκηνή Κάρολος Κουν)

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977598956