Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η αυλή του Hidden είναι η πράσινη, δροσερή όαση που αναζητούμε

Η αυλή του Hidden είναι η πράσινη, δροσερή όαση που αναζητούμε

Τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες, οι πράσινες αυλές της πόλης μας έχουν την τιμητική τους.

Σίγουρα μία από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης μας βρίσκεται στο Ηidden. Στο βάθος του καταστήματος υπάρχει μία κατάφυτη αυλή με άνετους καναπέδες και καρέκλες. Επειδή βρίσκεται στο πίσω μέρος του καταστήματος, αποτελεί μία ήσυχη γωνιά για τις παρέες που επιθυμούν να περάσουν χαλαρές στιγμές.

Στο Hidden η κουζίνα ξεκινά από το πρωί καθώς και μέχρι τις 18:00 θα βρείτε τις δεκαδες προτεινόμενες brunch επιλογές του, ενώ από τις 12:00μμ είναι διαθέσιμες οι γεύσεις του για το μεσημεριανό ή το βραδινό σας.

Zουμερά burgers, pancakes, pasta, Pinsa, ποικιλία από finger food, δροσερές σαλατές καθώς και vegan επιλογές και signature πιάτα είναι μερικά μόνο από αυτά που θα βρείτε στον κατάλογο.

Εκτός από τον καφέ -που είναι πάντα μία ιδανική επιλογή για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας-, στο Hidden θα βρείτε smoothies, τσάι, κρύες μπίρες και φυσικά, cocktails. Εκτός από τα κλασικά, θα βρείτε και signature cocktails με δικά μας αγαπημένα το Hidden Treasure που έχει gin με λικέρ μαστίχας, το Invisible που έχει παλαιωμένη λευκή τεκίλα με γεύσεις τροπικών φρούτων αλλά και το Clandestine που είναι ένας συνδυασμός Campari και Aperol.

Το Hidden είναι ένας all day προορισμός που απευθύνεται σε όσους λατρεύουν το καλό φαγητό, τα ψαγμένα cocktails και το καλαίσθητο design.

 

Hidden: Λ. Ελευθερίας (πρώην Αμφιθέας) 45, Άλιμος – 210 9855795