Γελαστά πρόσωπα, χαρούμενες φωνές, μυρωδιές από σουβλάκια που ψήνονταν συνδυαστικά με προπόνηση, έδωσαν μια διαφορετική πινελιά στον Λόφο Πανί.
Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Αστέρας Αλίμου Πέτρος Τριαντόπουλος , οι προπονητές Χάρης Διαμαντόπουλος και Κωνσταντίνος Κτενάς σε συνεργασία με τους γονείς των μικρών αθλητών διοργάνωσαν μια ευχάριστη βραδιά με κέφι, αρκετό παιχνίδι, μπάρμπεκιου , μουσική και μπουγέλα για να ολοκληρωθεί η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά.
Μια χρονιά που η Ακαδημία του Αστέρα αναβαθμίστηκε σε όλα τα επίπεδα, γεμάτη εμπειρίες, επιτυχίες και συνεχή προσπάθεια για την εξέλιξη των παιδιών με την στήριξη των γονέων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, η Πρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Μαρία Ξένου, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Αλβανός και Γεώργιος Μακαριγάκης, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΘΟΠΑΑ Διαμαντής Διαμαντόπουλος.
Ο Αθλητικός Όμιλος Αστέρας Αλίμου εύχεται ένα χαρούμενο και απολαυστικό καλοκαίρι ανανεώνοντας το ραντεβού για τον Σεπτέμβρη.
.jpg)
1.jpg)
.jpg)
