Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στηβ Κακέτσης: Ο επιχειρηματίας που έγραψε τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή της παραλιακής

Στηβ Κακέτσης: Ο επιχειρηματίας που έγραψε τη δική του ιστορία στη νυχτερινή ζωή της παραλιακής

«Έφυγε» χθες από τη ζωή ο Στηβ Κακέτσης.

Ο επιχειρηματίας πέθανε σε ηλικία 73 ετών μετά από ένα σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν δύο μήνες και από το οποίο δεν επανήλθε ποτέ. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε τις τελευταίες ημέρες και παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια.

Ο Στηβ Κακέτσης ήταν επιχειρηματίας και το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη νυχτερινή ζωή της παραλιακής, καθώς ήταν ιδιοκτήτης της θρυλικής «Νεράιδας» που βρισκόταν εντός των ορίων της Μαρίνας Αλίμου.

H ιστορία της Νεράιδας

Ήταν το 1983 όταν ο επιχειρηματίας αγόρασε τη Νεράιδα από την Πάμελα, δίνοντάς της την υπόσχεση πως όσο ζει,  η ταμπέλα Νεραϊδα δεν θα σβήσει ποτέ. Το πρώτο σχήμα που εμφανίστηκε εκεί ήταν ο Φίλιππος Νικολάου, η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Αντώνης Καλογιάννης.

Στη συνέχεια, η Νεράιδα ‘κόπηκε στα δύο’ με το ένα μέρος της να έχει μετατραπεί στο ξακουστό Kitchen Bar και το άλλο μισό στο νυχτερινό κέντρο «Θέα».

Το Kitchen Bar ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003 και έγραψε τη δική του ιστορία στα νότια προάστια, ενώ την πενταετία που ακολούθησε γνώρισε μεγάλη δόξα.