Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Μεσοθεραπεία προσώπου για ανάπλαση δέρματος στο Aesthetic Derma Center στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου

Μεσοθεραπεία προσώπου για ανάπλαση δέρματος στο Aesthetic Derma Center στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου

Στο Κέντρο Αισθητικής Aesthetic Derma Center (ADC) το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου 305, εφαρμόζουν επιλεγμένες μεσοθεραπείες προσώπου που αποκαθιστούν την χαμένη λάμψη της επιδερμίδας.

Η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη! Αυτή η τόσο αληθινή φράση πρέπει να βρήκε την έμπνευσή της στη μεσοθεραπεία προσώπου, η οποία είναι η καλύτερη προληπτική θεραπεία κατά των πρώτων σημαδιών γήρανσης, αλλά και αποτελεσματική θεραπεία για την χρονο-φωτογήρανση, επιδερμική χαλάρωση και τις  βαθιές ρυτίδες.

Πώς λειτουργεί:

Ένα θρεπτικό κοκτέιλ δραστικών συστατικών διεισδύει στο χόριο (στο κυρίως δέρμα) και προσφέρει στην επιδερμίδα μας ενυδάτωση, λάμψη, κυτταρική ανανέωση, καθώς και την ενεργοποίηση της διαδικασίας της σύνθεσης  του κολλαγόνου.

Το αποτέλεσμα είναι μία εντελώς φυσική ανανέωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας και της όψης του προσώπου, η οποία είναι εμφανής από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Η θεραπεία αυτή είναι απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη και συνίσταται σαν μία από τις πρώτες θεραπείες αναζωογόνησης και πρόληψης της γήρανσης που μπορεί να δοκιμάσει κάποιος από νεαρή ηλικία.

Πότε θεωρείται ιδανική:

Όταν παρατηρούμε στην επιδερμίδα μας επίμονη αφυδάτωση, υπερμελάγχρωση, χαλάρωση, ή έντονα σημάδια χρόνο-φωτογήρανσης, οι ειδικοί συστήνουν τη μεσοθεραπεία ως την ιδανική λύση για αναζωογόνηση και ανάκτηση της χαμένης νεανικής όψης και ελαστικότητας.

Στο Aesthetic Derma Center μπορείτε επίσης να κάνετε:

  • Θεραπείες προσώπου (θεραπεία προσώπου με υδροδερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία nanopen, θεραπείες για τον άντρα, σύσφιξη προσώπου με ραδιοσυχνότητες, θεραπεία ενυδάτωσης με ιατρικό υπέρηχο, θεραπεία βιοαναζωογόνησης και βιοδιέγερσης του δέρματος μη ενέσιμη, θεραπείες ματιών, θεραπεία με οξέα, θεραπείες ακμής, βαθύ καθαρισμό προσώπου).
  • Θεραπείες σώματος (θερμοθεραπεία αδυνατίσματος, θεραπεία κυτταρίτιδας, ενδοδερμικό μασάζ, σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες, λιποδιάλυση με ιατρικό υπέρηχο, λιπογλυπτική σώματος, μεσοθεραπεία σώματος).
  • Αισθητικές θεραπείες (επαγγελματικό μακιγιάζ, lash extension, ημιμόνιμο μακιγιάζ στα φρύδια-χείλη-eyeliner, σχηματισμό φρυδιών, lashlift), κ.α.

 

Eπικοινωνήστε  μέσω e-mail ή στο τηλέφωνο 6945335915, για να ζητήσετε οποιαδήποτε συμβουλή ή πληροφορία.

Aesthetic Derma Center: Λ. Αγίου Δημητρίου 305, Άγιος Δημήτριος

Facebook

Instagram